Změna termínu pro Jordánskou rally

Premiéra v seriálu Mistrovství světa v Jordánsku se bude konat pravděpodobně o měsíc později, než původně bylo plánováno.

Premiéra v seriálu Mistrovství světa v Jordánsku se bude konat pravděpodobně o měsíc později, než původně bylo plánováno. Tuto informaci potvrdili organizátoři Jordánské rally. Po sérii vyčerpávajících jednání se zástupci světové automobilové federace FIA bylo nakonec dohodnuto, že si Jordánské království vymění termín závodu s Argentinou, kde se původně mělo jet v dubnu.

„Jsme rádi, že nám FIA vyšla vstříc a zpráva, že termín závodu v Jordánsku bude až na konci dubna je pro nás velmi příznivá,“ cituje poslední tisková zpráva nadcházející Jordánské rally předsedu asociace Jordan Motorsport prince Feisala Al Husseina.

„Obávali jsme se, že v březnu by naši premiéru mohly zhatit záplavy u Mrtvého moře, kde se pojede většina rychlostních zkoušek. Tento rok se zde jel v březnu kandidátský podnik MS a počasí nám přálo, ale nechceme se vystavit riziku že nám povětrnostní podmínky překazí naši premiéru v MS. Zároveň nám v tomto pozdějším termínu počasí nezabrání představit světové motoristické veřejnosti naše Království a celý závod v co nejlepším světle,“ říká dále princ Feisal Al Hussain.

Po změně termínu se bude Jordánská rally konat 25. – 27. dubna a v Argentině se pojede 28. – 30. března. Obě změny termínů musí ještě oficiálně potvrdit FIA na svém říjnovém zasedání.

Komentářů celkem: 2
12. 9. 2007 11:25
0 0
Neví někdo v kterém městě bude centrum soutěže? Chci tam vyrazit a nějak k tomu nemůžu nic najít(vím že asi špatně hledám,či málo) ale i tak díky za případné info.
12. 9. 2007 12:06
0 0
Gurun: Nejlepsi bude asi sledovat stranky http://www.jordanrally.com. Tam by melo vse byt dostatecne brzy uvedeno. Pokud poradatele vydaji jakekoliv dalsi info radi je tady zverejnime.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!