21. 9. 2007 11:22 − 2484× − 0

ARC Slovakia pred poslednými podujatiami

Tento týždeň odchádza náš tím za posledným možným ziskom bodov do celkového hodnotenia Global Assistance MMČR 2007.

Tento týždeň odchádza náš tím za posledným možným ziskom bodov do celkového hodnotenia Global Assistance MMČR 2007. Centrum súťaže bude Příbram. Momentálne je Peter v priebežnom poradí na 8. mieste so stratou troch bodov na piate miesto. Je teda predpoklad, že dostať sa na piate miesto v konečnom hodnotení bude náročné. Nevýhodou je, že tu Peter ešte nikdy neštartoval a nepozná tak dobre mieste podmienky na jednotlivých skúškach ako český súperí. Čakajú nás určite zaujímavé súboje v okolí Příbrami a pevne veríme, že budeme úspešný.

Na konci októbra nás čaká taktiež ukončenie slovenského šampionátu Tempus Rally 2007 v Košiciach. V priebežnom hodnotení Peter s Milošom figurujú na 4. mieste. Porucha prevodovky v Poprade ich odsunula z pekného druhého miesta v absolútnej klasifikácii a prepadom na 9. miesto, tak prišli a značnú porciu bodov. Nádej na tretie miesto existuje a boj teda vyvrcholí v Košiciach.

Čaká nás teda zaujímavé vyvrcholenie sezóny, na ktoré sa tešíme.

Peter Gavlák: „Posledné dva preteky sme mali veľa smoly. Z výborného miesta na Barumke nás odstavil defekt. V Poprade nás zradila technika. Čaká nás teda dramatický záver sezóny, keď o postavení v priebežných hodnoteniach jednotlivých šampionátoch nie je ešte celkom rozhodnuté! Samozrejme okrem majstra. Pokúsime sa o čo najlepšie umiestnenia a uvidíme ako to všetko dopadne. Ja pevne verím, že budeme úspešný v Přibrami a potom aj v Košiciach.“

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!