5. 10. 2007 09:07 − 2504× − 0

Milan Pantálek se těší na Jeseníky

Do bojů na AZ Pneu Rally Jeseníky zasáhne také posádka Milan Pantálek – Jaroslav Novák s vozem Mitsubishi Lancer Evo 8.

Seriál MIO GPS Sprintrally Championship zakončí zítra startující AZ Pneu Rally Jeseníky. Se startovním číslem 9 zasáhne do bojů také posádka Gemini Rally Teamu Milan Pantálek – Jaroslav Novák s vozem Mitsubishi Lancer Evo 8.

Milanu Pantálkovi se podařilo na posledním klání ve Vyškově prolomit dlouhodobou smůlu a posádka dovezla své soutěžní nářadí na vynikající třetí pozici mezi produkčními vozy. „Po smůle na Barumce jsme na autě vyměnili skoro úplně všechno co se vyměnit dalo, takže jsme v podstatě stavěli auto znovu. Evidentně to byl správný krok. Ve Vyškově všechno fungovalo jak mělo, nám se také dařilo jet bez větších chyb a z výsledku máme opravdu velkou radost. Teď jsme pořádně natěšeni na další soutěž a věříme, že se nám může dařit pokračovat stejně úspěšně,“ říká Milan Pantálek.


Foto: Roman Hanák

„V Jeseníkách určitě budeme chtít všechny kluky potrápit a pojedeme naplno. I když se nám letos příliš nedařilo, určitě budeme chtít soupeře obrat o co jak nejvíce bodů. Kdyby se nám v konkurenci která bude na startu podařilo dojet podobně jako ve Vyškově, budeme spokojeni. V průběhu týdne jsme testovali a vše fungovalo bez problémů. Žádné velké změny jsme po Vyškově nedělali, pouze běžné servisní kroky,“ informuje Milan.

„Všechny fanoušky rally bych rád do okolí Šternberka pozval, jsou tam velmi pěkné tratě a určitě bude na co koukat. Pořád je ještě v mistráku o co bojovat,“ zakončuje pozvání želechovický jezdec.

AZ Pneu Rally Jeseníky startuje v 8:00 z Hlavního náměstí ve Šternberku. Na trať úvodní rychlostní zkoušky Domašov se první posádka vydá v 8:14. V cíli jsou účastníci očekávání v 15:10.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!