6. 10. 2007 14:15 − 2501× − 3

Alessandro Perico napodobil Loeba

Perico se rozhodl pro podzimní cyklistiku a ta se mu podobně jako světovému šampiónovi stala osudnou.

Sebastien Loeb nabral v loňské sezóně po několika odstoupeních hlavního rivala Marcuse Grönholma výrazný náskok a poměrně neohroženě postupoval k zisku svého třetího titulu v MS. Před závěrečnou čtveřicí podniků však při cyklistické projížďce po horách upadl a několikanásobná fraktura ruky jej do závěrečných čtyř soutěží nepustila.

Italský pilot Alessandro Perico v letošní sezóně o titul ve svém domácím šampionátu rozhodně nebojuje, ovšem za volantem Peugeotu 207 Super 2000 dokázal několikrát zamíchat kartami v popředí výsledkové listiny. Naposledy v předešlé Rally Sanremo zajel výsledek v top ten. Přesto jej jedna věc se světovým šampiónem spojuje. Rozhodl se totiž vychutnat si krásy podzimní krajiny na svém kole a vyrazil do přírody.


Foto: rally.krokar.info

Nešťastnou náhodou z něho podobně jako Loeb spadl a zlomil si klíční kost. Peugeot 207 Super 2000 týmu Friulmotor tedy namísto přesunu na Sardinii k předposlední soutěži roku zůstane v garáži. Podle doktora vyžaduje Pericovo zranění třicetidenní klid a ani to nemusí být finální doba rekonvalescence. Ostatně i Loeb byl vloni ze hry delší dobu než se původně předpokládalo. Italský pilot tak může doufat, že do vozu usedne alespoň na závěrečném podniku Rally di Como.

Komentářů celkem: 3
6. 10. 2007 14:22
0 0
Já nevim co na to sedaj, dyť to nemá ani motor.
6. 10. 2007 15:21
0 0
Ludia robia kraviny, podceňujú „laviny”.
8. 10. 2007 08:05
0 0
Trenink robi borca a od koho by se lide meli ucit kdyz ne od šampiónů, řek bych.smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!