Poděkování Luboše Minaříka

Jednoznačným králem skupiny A se v letošním sprintovém mistrovství stal valašský Lubomír Minařík.

Jednoznačným králem skupiny A se v letošním sprintovém mistrovství stal valašský Lubomír Minařík. 28letý jezdec po přestupu z kitové Felicie do Fiatu Punto Super 1600 stáje Roto nenašel mezi pravidelnými účastníky šampionátu srovnatelného konkurenta a mistrovský titul si zajistil ještě před startem závěrečného dílu seriálu ve Šternberku. K titulu mezi sprintery navíc přidal čtvrté místo v tabulce mezinárodního mistrovství ČR v rally a stal se tak jedním z nejúspěšnějších pilotů dvoukolek této sezóny. Ještě před tím, než své Punto uloží k zimnímu spánku, rozhodl se všem, kteří se jakkoli přičinili o jeho letošní úspěšnou sezónu, za jejich přízeň poděkovat.


Foto: Jiří Dokulil

„Závěrem sezóny bych rád poděkoval všem našim sponzorům a partnerům za přízeň, kterou nám věnovali, a díky které mi bylo v letošní sezóně umožněno usednout do vytouženého vozu kategorie Super 1600. Především se jedná o Gelur, pneu Vraník, Minařík ochrana osob a majetku a rally sprint Kopná. Mé velké díky patří Eddymu Schlagerovi, majiteli firmy Eurostroj Schlager, který není jen sponzorem, ale i kamarádem, rádcem a velkou oporou – právě díky němu jsem se posunul ze Škody Felicie třídy A/1400 do Fiatu Punto S1600.

Poděkování patří rovněž panu Svobodovi, majiteli týmu Roto Plzeň, který mi dal šanci a připravil mi skvělé podmínky ke startům v malém i velkém mistrovství roku 2007. Za skvělou přípravu vozu děkuji mechanikům týmu Roto Plzeň – Luďku Svobodovi, Martinu Bulinovi (šnekovi), Petru Svobodovi mladšímu a Martinu Bozděchovi, kteří v průběhu roku odváděli výbornou práci. To samé platí o mých třech spolujezdcích Viktoru Semelovi, Jardovi Novákovi a Renatě Mourkové, která má nemalý podíl na mých startech s fiatem. Za potřebné rady k jízdě a doladění rozpisu děkuji Jindřichu Štolfovi a Tomáši Singerovi.

Mé díky patří také Jirkovi Dokulilovi a Janu Olejníčkovi, kteří se starají o mediální podporu. Veliké pomoci se mi jako vždy dostávalo od rodičů, přítelkyně, od mých strýců Josefa a Radka, kamaráda Mojmíra a celé mé rodiny. Zapomínat nemůžu ani na tu spoustu fanoušků, která nás letos na tratích hnala kupředu. Také jim patří můj velký dík,“ řekl Luba.


Foto: Jiří Dokulil

Valašského jezdce letos čeká už pouze jediný start, kterým bude na začátku prosince oblíbený Pražský rallysprint. Nezbývá, než Lubovi popřát hodně štěstí ve složitých jednáních o příští sezóně a doufat, že jej i v příštím roce uvidíme v některém kompletním českém seriálu. Za své výkony v letošním roce by si to jistě zasloužil…

Komentářů celkem: 5
18. 10. 2007 08:591
0 0
Na Fiat je vždycky hezká podívaná,obzvlášt když je za volantem Minařík.smajlík Je to velké oživení v tom hejnu Micáku.
18. 10. 2007 09:282
0 0
Jojo, moc dobře se na ně dívá a ten Fiatek je krásný a dravý. Punto S2000 by vám taky šlo k pleti. smajlík
18. 10. 2007 12:573
0 0
Velka gratulace za super vykony a ja dekuju za skvele rady ktere meli pro mne velky prinos.Je cest startovat ve stejnem tymu s tebou.
18. 10. 2007 16:204
0 0
jj gratulace.........LUBAAAAAAAAAAA super...punto super .))))smajlíksmajlíksmajlík
21. 10. 2007 18:565
0 0
Lubo,gratulace veliká,je mi jasné že ty jedeš vždycky co umíš a jízda s tebou v Biskupicích na letišti s kitem byl zážitek nezkutečných rozměrů.Jinak ti pořád držím pěsti ať jedeš s čímkoliv,ikdyž mi to zrovna nevoní.Měj se,čáo.... smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!