Štěpán Vojtěch je po prvním dnu na Irské rallye osmý

Po úvodní etapě Irské rallye drží posádka OMV BIXXOL Rally Teamu CZ bodovanou osmou příčku v šampionátu produkčních vozů PWRC.

Po úvodní etapě Irské rallye drží posádka OMV BIXXOL Rally Teamu CZ bodovanou osmou příčku v šampionátu produkčních vozů PWRC. O lepší umístění ji připravily dva defekty.


Foto: Event Concept/Marek Felt

Dvojice Štěpán Vojtěch – Michal Ernst se usadila po polovině z celkového počtu dvaceti rychlostních zkoušek na velmi dobrém osmém místě. Na lídra PWRC Brita Higginse ztrácí necelých pět minut. „Měli jsme dva defekty, což je škoda. Stálo nás to asi tak dvě minuty,“ přemítá v cíli páteční etapy navigátor Michal Ernst. Na úskalí tratě doplatilo hned v úvodu několik favoritů včele s Aignerem nebo Kuzajem. „Musí se jet hodně opatrně. Je to sice asfaltová soutěž, ale v každé zatáčce je spousta bahna,“ upozorňuje na její zrádnosti Michal a neopomene vyzdvihnout organizaci soutěže, která je letos premiérově součásti seriálu mistrovství světa: „Zorganizované je to výborně. Včerejší superspeciálka okolo budovy Parlamentu, to byl opravdu zážitek. Navíc místní tou rallye vyloženě žijí.“


Foto: Event Concept/Marek Felt

Pořadí PWRC po 1.etapě:

1. 34 M. HIGGINS 1:41:58.9 , 2. 46 A. ARAUJO + 55.7 , 3. 54 G. POZZO + 1:07.5, …8. 49 Š. VOJTĚCH + 4:49.1

Komentářů celkem: 2
17. 11. 2007 07:551
0 0
Kluci, dnes se do toho obujte, hodně štěstí a žádný defekt!
17. 11. 2007 08:172
0 0
smajlíkGOOOOOOOOOO!!!!!!!!!smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!