Lumír Firla před Pražským Rallysprintem

Po skončení mistrovské sezóny zakončí Lumír Firla stejně jako mnoho dalších jezdců sezónu na XIII. TipCars Pražském Rallysprintu.

Po skončení mistrovské soutěžácké sezóny zakončí Lumír Firla startující s mediální podporou eWRC.CZ, stejně jako mnoho dalších jezdců letošní sezónu na XIII. TipCars Pražském Rallysprintu.

Na sedačku spolujezdce se stejně jako v roce 2006 vedle Lumíra posadí člen realizačního týmu a jeden z tradičních partnerů týmu, jednatel společnosti Unicut-Reklama s.r.o. Patrick Gillar.

„Na Pražský Rallysprint se po loňském ročníku velmi těším,“ říká Patrick Gillar. „Zvažovali jsme s jakým vozem startovat a v úvahu přicházelo několik variant, včetně naší týmové EVO VII. Nakonec jsme našli společnou řeč s týmem K.I.T. Racing CS a v Praze odstartujeme s Lancerem EVO IX z dílen právě tohoto zlínského přípravce vozů Mitsubishi.“

„Loni jsem do soutěžního auta sedal při závodní jízdě vůbec poprvé, letos už vím do čeho jdu,“ sděluje své pocity před startem Patrick. „Praha je skvělá v tom, že nezáleží až tak na výsledku, ale hlavně jde o show pro diváky a poděkování za jejich celoroční podporu. Velmi se těším zejména na Strahov, kde v loňském roce byla báječná divácká kulisa. Věřím, že i letos se příznivci rally předvedou ve skvělém světle a celý závod si všichni pořádně užijeme.“

„Bude to příjemný závěr letošní povedené sezóny,“ říká před startem soutěže Lumír Firla, který v letošním šampionátu rallysprintů obsadil čtvrtou příčku mezi produkčními vozy. „S EVO IX jsem startoval už loni na Labské Trotina Rallye a rád si tento vůz znovu vyzkouším. Do Prahy nejedeme pro žádný výsledek, ale hlavně pobavit diváky i sebe. Loni se nám závěr soutěže nepovedl, zradila nás poloosa a proto ani kolečka pro diváky nebyla taková jaká bychom si my sami představovali. Letos s EVO IX se budeme snažit divákům všechno vynahradit. EVO IX již z konstrukční podstaty umožňuje provádět mnohem efektnější kousky, než EVO VI a my se budeme snažit využít maximum toho, co nám auto dovolí. S autem jsem se v pondělí krátce svezl a jeví se moc dobře. Jsme velmi spokojení i s přístupem týmu K.I.T. Racing CS a na spolupráci v Praze se všichni těšíme,“ uzavírá Lumír.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!