2. 1. 2008 20:18 − 5056× − 84

Jana Kopeckého bude navigovat Petr Starý

Pilota Jana Kopeckého bude v letošní sezóně navigovat Petr Starý, který tak nahradí dlouholetého spolujezdce Filipa Schovánka.

Czech Rally Team Kopecký se připravuje na start nové sezóny 2008 a součástí příprav je i představení soutěžní posádky, která bude Czech Rally Team Kopecký reprezentovat. Pilota Jana Kopeckého bude v letošní sezóně navigovat Petr Starý, který tak nahradí dlouholetého spolujezdce Filipa Schovánka.

„S Filipem jsem se po rychlostních zkouškách pohyboval od roku 2001. Strávili jsme spolu mnoho času v soutěžním voze i mimo, absolvovali tisíce kilometrů rychlostních zkoušek. Filip se vždy projevoval jako naprostý profesionál a patří mezi absolutní špičku mezi navigátory. Za období naší spolupráce mu patří právem velké poděkování.

Petr Starý však patří rovněž mezi špičkové navigátory a já pevně věřím, že nalezneme společnou řeč v soutěžním voze i mimo něj,“ řekl Jan Kopecký.

„Za odvedenou práci pro náš tým děkuji Filipovi a přeji mu samozřejmě jen to nejlepší. Pokud se rozhodne někdy v budoucnu pokračovat v soutěžní kariéře, přeji mu úspěch i na rychlostních zkouškách,“ dodal vedoucí týmu Josef Kopecký.

Komentářů celkem: 84
6. 1. 2008 12:32
0 0
Radime Pusto, Barumka sice byla IRC, ale byla taky MMČR, a jen a jen z tohoto důvodu ji jeli Pech a Kresta, jim bylo úplně fuk, že to bylo IRC, nechci se tím nikoho dotknout, ale češi jeli Barumku né jako IRC, přestože to IRC byla, ale jako MMČR, aby získali body do šampionátu a né, aby se ukázali v IRC. Domnívám se, že jezdit CELÝ šampionát IRC s produkčním vozem je blbost, max na naučení tratí, ale na vyhrávání soutěží a body do IRC ne-e.
6. 1. 2008 18:29
0 0
tak to dopadne to je velká škoda.........smajlíksmajlík
7. 1. 2008 17:37
0 0
Dle dnešního čísla SM bylo i pro Filipa velké překvapení jaké změny budou v roce 2008 u CRT .......... .
8. 1. 2008 02:49
0 0
Konečne se to tajemno v crt začíná trochu odhalovat vše si upekli Kopečtí a Filipe dík čausmajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!