Uvidíme letos Markko Märtina v MS?

Pokud bude Markko Märtin chtít, pojede letos v MS s vozem Subaru. Alespoň takhle prý zní nabídka, kterou dostal.

Pokud bude Markko Märtin chtít, pojede letos v MS s vozem Subaru. Alespoň takhle prý zní nabídka, kterou dostal.

David Richards údajně nabídl Markkovi, že pokud bude mít zájem, rád mu umožní start s třetím vozem Subaru na některých podnicích MS. O této nabídce informují finská i britská média. Otázkou je, zda Markko nabídku využije, případně kdy.


Markko s Imprezou na loňském Bettega memorial

Každopádně poté, co Pons u Subaru skončil, se přímo nabízí, aby na některých závodech startoval tým se třemi vozy. Pokud by Markko nabídky využil, patrně by se tak stalo až po uvedení nové Imprezy WRC 2008 do závodů, protože právě nový vůz Markko testuje. Mohla by to být třeba Acropolis nebo Finsko, tam to Markkovi vždycky šlo.

Zatím jsou to jen spekulace, ale asi bychom všichni uvítali návrat Markka na závodní tratě.

Komentářů celkem: 22
31. 1. 2008 17:4321
0 0
Maestro: No, prave to rikam.. Martin mel diky bohatemu Eos velkou podporu a misto zbytecne dlouheho handrkovani v nizsich skupinach dostal prilezitost s WRC a brzo mohl diky vysledkum jit do tovarniho tymu. Stohl naopak 5 let jezdil N, nikdy nemel takovou podporu na prechod vys, ale byl v produkcnich stale v popredi a vyhral i titul a ja tvrdim, ze kdyby sedl tehdy do stejneho auta jak Märtin, dosahovali by hodne podobnych vysledku.. Proste vic stesti pralo Markovi. Jinak sorry za ty Kosice, to sem prehledl a dal jsem vase pekne mesto na roven Korziky smajlík
1. 2. 2008 14:0922
0 0
ako dlho ho sponzorovalo OMV?
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!