Winter Trial – „Col de Svatý Jan“ připraven

Už dnes večer vyvrcholí poutavá zimní dálková soutěž veteránských vozidel na trati známé rychlostní zkoušky z Rallye Český Krumlov.

Už dnes večer vyvrcholí poutavá zimní dálková soutěž veteránských vozidel na trati známé rychlostní zkoušky z Rallye Český Krumlov, Svatý Jan.

Pořadatelé chtějí vytvořit podobnou atmosféru, jaká panuje při průjezdu vozidel na Rallye Monte Carlo průsmykem Turini. Věnovali přípravám velkou pozornost a velké divadlo začne dnes večer ve 20:00 v prostoru zemědělských budov před cílem erzety v Svatém Janu nad Malší.

Všechny posádky, které dojely až sem, se předvedou na krátké trati za umělého osvětlení. Program začne a bude po celou dobu provázet hudba, návštěvníci neutrpí ani nedostatkem občerstvení. Všechno bude podobné jako při jarní Rallye Český Krumlov.

První vozidlo je očekáváno kolem 22:00, po průjezdu měřeným úsekem skončí celá soutěžní sekce na návsi ve Svatém Janu nad Malší. Tady bude možné si nádherné exempláře rallye minulosti důkladně prohlédnout a pohovořit s posádkami z mnoha zemí Evropy.

Soutěž začíná v Praze technickou přejímkou v sobotu 25. ledna odpoledne u hotelu Hilton, kde si mohou návštěvníci zblízka prohlédnout historické skvosty. Samotný start se uskuteční v neděli ráno v 8:00 před budovou Autoklubu v Opletalově ulici. Poté pojedou po trase uvedené v informaci ze 23. ledna do Českého Krumlova.

Komentářů celkem: 1
31. 1. 2008 15:501
0 0
Kdybych to měl blízko,určo bych se jel podívat,ale to že sem se dneska dočetl v novinách že před 2 dnama mi projeli jen pár km od baráku mě opravdu štve.škoda že nezveřejnili nějakou mapu kudy se jede
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!