24. 8. 2004 00:00 − 2368× − 0

I. Rallye Party Hradec Králové se blíží

Rozhovor – I. Rallye Party Hradec Králové se rychle blíží a tak je čas na další rozhovor s pořadateli této výjimečné akce.

Jak pokračují přípravy na I. Ročník Rallye Party?
Možná to bude pro někoho překvapením, ale musím říct, že dobře. Pochvalujeme si především spolupráci s úřady Hradce Králové a s Policií ČR.

Můžete prozradit nějaké novinky?
Jistě. Start na Rallye Party potvrdil Škoda Matador Team s Janem Kopeckým a jeho Škodou Fabií WRC.Jednáme i s dalšími jezdci vozů specifikace WRC, ale všechno záleží na tom, jak dopadne Barumka. Dalším tahákem Rallye Party by měl být start legendy automobilových závodů, Josefa Kopeckého, ale neprozradím s jakým vozem pojede, nechte se překvapit. Jinak díky kladnému výsledku z jednání s polským týmem Speedzone dostala naše akce mezinárodní nádech a v tuto chvíli je přihlášeno šest posádek z Polska. Mimo jiné, každá posádka, nebo jezdec obdrží energetický nápoj Red Bull.

Ale Rallye Party nejsou přece jen vozy WRC?
Přesně tak, je to akce pro všechny týmy a jezdce z různých automobilových disciplín, kteří se chtějí zviditelnit, předvést se divákům, sponzorům a v neposlední řadě se pobavit v přátelské atmosféře bez stresů. Je samozřejmostí, že jezdci mohou přijet svést i svoje partnery, což jak všichni víme, velice dobře funguje při uzavírání smlouvy na příští sezonu. Ještě chci dodat, že bychom rádi přivítali i jezdce historických vozů, tudíž jsme pro ně ponížili prezentační poplatek, který teď činí 1000,- Kč.

Kolikrát projedou jezdci trať?
To samozřejmě záleží na počtu přihlášek, ale mohu každému slíbit, že si dobře zajezdí.Některé týmy přijedou i testovat, takže jezdit se bude hodně.

Více informací na www.rallyeparty.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!