Richards: „Atkinson letos ještě vyhraje“

David Richards očekává, že Chris po druhém místě v Mexiku letos poprvé stane na stupínku nejvyšším

V Mexiku se podařilo Chrisu Atkinsonovi zajet svůj zatím nejlepší výsledek sezóny. Týmový šéf David Richards očekává nyní, že Chris letos poprvé stane na stupínku nejvyšším. V roce 2005 se týmu Subaru podařilo naposled zvítězit. Ale v letošní sezóně to vypadá, že forma modrého týmu jde opět výrazně nahoru. I přesto, že se tým především koncentruje na vývoj nové Imprezy WRC 2008, byly pro stávající model vyvinuty nové tlumiče, které hodně přispěly k lepší ovladatelnosti vozu.

A velmi rychle se tato zlepšení promítla i ve výsledkové listině. Chris Atkinskon zajel svůj nejlepší výsledek v dosavadní kariéře a postaral se o další motivaci pro celý tým: „Doufám, že tento výsledek nebude jen ojedinělý. Podařilo se nám vylepšit auto a to se nyní ovládá opravdu lehce. Práce na tlumičích se opravdu vyplatila, teď se o to víc mohu těšit na další závod do Argentiny,“ říká velmi dobře naladěný Chris.

Také týmový šéf David Richards byl s výkonem australského jezdce velmi spokojen. Podle šéfa Prodrivu je jen otázkou času, kdy se povede Atkinsonovi poprvé zvítězit. „Chris odvedl fantastický kus práce a já pevně věřím, že může letos jeden ze závodů Mistrovství světa vyhrát. Měli jsme velmi dobrý start do nové sezóny a máme nyní výbornou pozici před nasazením úplně nového auta. Ale rozhodně nepřestáváme pracovat a před Argentinou se celý tým svědomitě připravuje,“ říká David Richards.

Komentářů celkem: 21
6. 3. 2008 10:4721
0 0
kazdopadne jdou nahoru a petter pujde s nimi ,mame se na co tesit.smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!