19. 3. 2008 13:29 − 3104× − 35

Soutěžte o svezení s Romanem Krestou

Společnost Paramo a. s., výrobce olejů značky Mogul a hlavní partner Romana Kresty, představuje vědomostní a fotografickou soutěž o ceny.

Společnost Paramo a. s. výrobce olejů značky Mogul a hlavní partner Romana Kresty představuje vědomostní a fotografickou soutěž o ceny, která je určena nejen pro příznivce rally a fotografy, ale také pro širokou veřejnost. Více než lákavou výzvou k účasti je hlavní cena – možnost usednout na sedadlo spolujezdce Romana Kresty v rámci testování jeho závodního speciálu. Soutěž bude oficiálně probíhat na webových stránkách Mogul Racing Teamu www.mogulracingteam.cz. Mediálními partnery jsou eWRC.cz a www.rallyepromo.com.

Podmínky soutěže

  1. Organizátorem a zpracovatelem údajů této soutěže je firma Jiří Hladík – Rally Racing Promotion (dále jen organizátor), která provozuje internetový server www.mogulracingteam.cz.
  2. Organizátor si vyhrazuje právo na využívání informací z této soutěže včetně dat poskytnutých účastníky, a to bez finančních náhrad.
  3. Soutěže se nesmí zúčastnit pracovníci společností podílejících se na přípravě a vyhodnocení soutěže.
  4. Účastí v soutěži dává účastník soutěže svůj souhlas ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, se zpracováváním jím poskytnutých osobních údajů organizátorovi. Souhlas se zpracováním údajů může být kdykoliv odvolán.
  5. Účastník soutěže dává účastí rovněž svůj souhlas k případnému zveřejnění svého jména a příjmení v souvislosti se soutěží.
  6. Účastník soutěže, který poskytl osobní údaje má právo na přístup k osobním údajům a další práva dle §21 zák.č. 101/2000 Sb.
  7. Organizátor si vyhrazuje právo soutěž zkrátit, přerušit nebo zrušit či změnit její pravidla. Pravidla, jakož i jejich případné změny či oznámení k soutěžím jsou zveřejněna na internetových stránkách soutěže. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo ve sporných případech rozhodovat s konečnou platností dle vlastního uvážení.
  8. Účastník soutěže se zavazuje dodržovat její pravidla.

Pravidla soutěže

  1. Soutěž je vyhlášena na šest kol a je dvoustupňová.
  2. Soutěž je určena pro veřejnost (první stupeň) a fotografy (druhý stupeň).
  3. Každé jednotlivé kolo soutěže bude vyhlášeno před konáním rally v seriálu MMČR, které se účastní jezdec Roman Kresta.

  4. První stupeň
    Veřejnost bude v každém kole odpovídat na tři otázky. Každý z účastníků soutěže odešle své odpovědi na e-mail soutez@mogulracingteam.cz, ve kterém uvede adresu pro zaslání případné výhry. Ze správných odpovědí budou vylosováni tři výherci, kteří budou do deseti dnů od ukončení dané rally zveřejněni (jména) na www.mogulracingteam.cz a eWRC.cz. Uzávěrka soutěže prvního stupně je vždy v den startu dané rally.

  5. Druhý stupeň
    Do fotografické soutěže budou zařazeny pouze snímky, které zachycují vůz Mogul Racing Teamu, nebo zázemí týmu, servis, jezdce atp. Zaslané fotografie musí být ve formátu JPEG a v rozlišení alespoň 2 Mpx, tj. 1 600 × 1 200 bodů. Každý z účastníků soutěže odešle své fotografie na e-mail: soutez@mogulracingteam.cz, ve kterém uvede adresu pro zaslání případné výhry. Všechny fotografie budou vyhodnoceny a autor nejlepšího snímku bude do deseti dnů od ukončení dané rally zveřejněn (jméno) na www.mogulracingteam.cz a eWRC.cz. Uzávěrka soutěže druhého stupně je vždy po pěti dnech od ukončení dané rally.

  1. Výherci obou stupňů soutěže budou v každém kole oceněni takto:
    První stupeň:
    1. místo – 4 litry oleje Mogul
    2. místo – oblečení Mogul Racing Team
    3. místo – propagační předměty Mogul
    Druhý stupeň:
    1. místo (vždy jen jedna nejlepší fotografie) – oblečení Mogul Racing Team

  2. Všechny ceny budou zasílány společností Paramo a. s. poštou na adresu výherců.
  3. Před ukončením soutěže bude ze všech správných odpovědí vylosován jeden výherce jízdy v závodním voze s Romanem Krestou.
  4. Před ukončením fotografické soutěže bude vyhlášena nejlepší fotografie sezóny a její autor vyhrává taktéž jízdu v závodním voze s Romanem Krestou.

Otázky pro první kolo

  1. V jakém zahraničním továrním týmu se Roman Kresta účastnil mistrovství světa v rally?
  2. Jak se jmenuje nová řada motorových olejů značky Mogul?
  3. Jak se jmenoval první spolujezdec Romana Kresty?
Komentářů celkem: 35
19. 3. 2008 20:32
0 0
To Lub:To je OK,mě se jenom nelíbí že je to samý myšák a navíc ty jejich brzdy.A fanůs jsem velký ,nevynechal jsem ani jeden ročník BARUMKY a další nejmenuju.
19. 3. 2008 21:26
0 0
To hujer: tak se poradne nekdy podivej jaky tam ma brzdy treba takovej Pech....kvalitni a nejnadupanejsi lancery(subara) uz fakt nemaj serie...treba zrovna to Pechovo auto sice NERVE, ale kdyz to slysis na blizko tak je to dost zavodnickej zvuk, vsechno to chrasteni, praskani a brblani. Tim netvrdim ze se rovnaji byt malinko WRC...ale Ackum z 90. let uz pomalinku jo......taky me se.e nas mitsu cup ale co se da delat??? A jestli tu nekdo pise, ze jizda s Krestousmajlíksmajlík bude o NICEM, tak vezte, ze byste si menili trenky i kdyby vas svezl treba v ty serii(podle myho by to byl sypec i ve felicii)smajlíksmajlík
19. 3. 2008 22:00
0 0
shifty [19.3.2008 21:26:40]

Tak tak smajlík
19. 3. 2008 22:12
0 0
shifty : naprosto stebou suhlasím...mne keby niekto ponukol sa previest v rallyovej lade 2107 alebo trebars pegi 106 N1 tak bez vahania do toho idem a bol by to premna zazitok...to ani nehovorim o mitsubishi ktore prehnalo na barumke auta S2000 a za jeho volantom je Roman...asi by som sa silno drzal ...smajlík
19. 3. 2008 23:59
0 0
souhlasim s shiftim. Po zkusenostech vim, ze bych asi vylezl a nesel by mi odparat usmev a tresouci se kolena smajlík
20. 3. 2008 08:21
0 0
to Shifty: no kdyby me mel Kresta svezt v moji felicii, tak to jsem klidny. To by spis on tezce rozdychaval, protoze mam fakt auto vrazdu smajlík Ale jinak nechat se od nej svezt v zavodnim specialu (Mitsubishi by mi nevadilo) je odjakziva muj sen. Skoda jen, ze se asi urcite nesplni, takove stesti nemam smajlík
20. 3. 2008 08:27
0 0
Chlapi, s Romanem se stačí svézt sériovým Myšákem a stojí to za to. Akorát potom člověk lituje, že ta jízda nebyla delší.
20. 3. 2008 10:00
0 0
Vloni jsem se několikrát svezl s Romanem v Bělé a byl to mazec. Lepší než v r. 2005 s Citroenem Saxo (akce Malina, vůz Hondy). Sám Roman řílá, že EVO IX je na úrovni Oktávky WRC.
20. 3. 2008 12:56
0 0
Už jsem se svezl taky pár "kočárama", ale EVO IX mě zatím uchvátilo nejvíce. Sice série, trochu polaďěná, ale zážitek veliký. A s Romanem ... ? Asi by většina lidí co v soutěžním autě neseděla nevěřila "... jak je to vůbec možný, že tomu autu funguje podvozek, jak je to možný že takhle fungujou brzdy ..." atd.
smajlík
20. 3. 2008 13:38
0 0
Konečně trošku nějaká propagace Romana.Jinak se o něm mimo několika malých správ vůbec neví vč. těch jeho stránek.
20. 3. 2008 16:12
0 0
Kresta vyhraje Českej šampionát, doufám že se mu to povedesmajlík
20. 3. 2008 23:16
0 0
Jsi normalni? Valda GO!!!smajlík
21. 3. 2008 19:24
0 0
Taky to přeju Valdovi ten je prostě supersmajlíksmajlík
22. 3. 2008 01:32
0 0
bohemak je 100% normální...
Já to taky přeji Romanovi, má na to a myslím si, že tento rok vyhraje!!
Je to borec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smajlíksmajlík
22. 3. 2008 08:32
0 0
Nic proti Romanovi ale at to neni moc přemotivované, to se pak seká jedna chyba za druhou...smajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!