Ondřej Plšek - eWRC.cz
23. 3. 2008 21:30 − 2449× − 5

Gigi Galli: Jsme připraveni na novou výzvu

Italský jezdec se bude v Argentině snažit navázat na své výkony z prvních dvou letošních soutěží MS.

Gigi Galli zažil skvělý vstup do letošní sezóny, když v Monte Carlu dojel šestý a ve Švédsku dokonce třetí. V Mexiku se ale Italovi již tak nedařilo, na čtvrté rychlostní zkoušce trefil skálu a byl donucen odstoupit z první etapy. Poškozené rameno zavěšení by nebyl problém vyměnit a pokračovat v sobotu díky pravidlu Superally, ale při prohlídce v servisu se zjistilo, že při nárazu došlo i k poškození ochranného rámu a posádka tak musela ze soutěže odsoupit definitivně.

"Čeká nás druhá soutěž na šotolině, ale tentokráte bude jiná než v Mexiku," říká Gigi Galli. "Tam byly zkoušky rychlé na tvrdém podkladu, ale rychlostní zkoušky v Argentině jsou klikaté a jedou se na na měkkém podkladu. Také tam budou nižší teploty než v Mexiku a pneumatikám bude trochu déle trvat, než se zahřejí na správnou teplotu. K tomu je Argentina známa pro své průjezdy vodou, to pneumatiky také ochladí, musíme to vzít v potaz."

"Je škoda, že jsme nedokončili Mexickou rally, pomohlo by nám to lépe poznat chování Fordu Focus na šotolině. Ale i tak jsme připraveni na tuto novou výzvu a doufáme, že zopakujeme náš výkon v z prvních dvou soutěží. A už se také těším na argentinské steaky, miluji je!"

"Velmi rád se vracím do Argentiny," dodává Gigi. "Mám velmi dobré vzpomínky na tuto rally, nikoliv jen kvůli mému prvnímu umístění na stupních vítězů, ale kvůli fanouškům – je jich tolik hodně a cítíte jejich vášeň pro rally."

gigigalli.com

Komentářů celkem: 5
23. 3. 2008 22:44
0 0
go GIGI gosmajlíksmajlíksmajlík
23. 3. 2008 22:46
0 0
je super,že GIGI je zpátkyv MS
23. 3. 2008 22:51
0 0
tento prispevek si nasiel na racingworld.it? inak go gigi go aspon podio!!!smajlík
23. 3. 2008 23:56
0 0
ok dik shacki
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!