21. 4. 2008 13:45 − 2403× − 0

Snadná oprava, klid v dílně

Na vyškovský rallysprint odjel plzeňský tým s jedinou posádkou Jiří Skoupil – Tomáš Singer a vozem Fiat Punto S1600.

V dílnách týmu ROTO Plzeň snadno připravili vůz do Vyškova, posádka v klidu dojela a všichni se připravují na Krumlov.

Na vyškovský rallysprint odjel plzeňský tým s jedinou posádkou Jiří Skoupil – Tomáš Singer a vozem Fiat Punto S1600. Oprava řazení, po jehož závadě musela dvojice odstoupit na Rallye Šumava, se ukázala být skutečně banální. Ohnulo se jen táhlo, které ztěžovalo řazení dolů, zejména ze šestky na pětku. Na Vyškov byl modrý fiat už zase v plné kondici.

Skoupil se Singerem zajeli svůj standard, v průběhu soutěže se pilot blýskl i několika velmi dobrými časy. Podle slov Tomáše Singera se nedopustil žádných chyb a jel s velkým nasazením.

V závěru, na poslední osmé rychlostní zkoušce, zastihla posádku na trati průtrž mračen, ve které přišla o pódiovou pozici ve třídě A6 a čtvrtou celkově ve skupině A.

V krátkém mezidobí před Rallye Český Krumlov se věnují technici rutinní přípravě obou vozidel na obtížné dva dny. Oranžové auto posádky Šlehofer – Soběhart v době Vyškova odpočívalo, takže přílišné úsilí nevyžaduje. V současné době se probírá hlavně otázka volby převodů, které oba vozy dostanou. Šumava byla pro dvoukolky neúměrně rychlá, v Krumlově by měly být podmínky příznivější. Tým pravděpodobně proto zvolí převod s menší maximální rychlostí.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!