Gigiho deníček z Jordánska

Ciao, zdravím všechny mé fanoušky z Jordánska. Je to tu hodně zajímavé a já osobně už se nemůžu dočkat, až začne tato rallye

Ciao, zdravím všechny mé fanoušky z Jordánska. Je to tu hodně zajímavé, spousta nových věcí a já osobně už se nemůžu dočkat, až začne tato rallye. Uvidíme, jak nám to tu půjde. Jediné co nás všechny trápí je to šílené vedro! Ale jsme celkem trénovaní, tak se s tím nějak budeme muset vypořádat.

Než jsem přiletěl do Jordánska, tak jsem byl na Kanárských ostrovech a učil jsem nového zákazníka Fordu, jak se s tímto autem zachází. Alfonso měl před sebou první závod v tomto autě a jelikož nakonec skončil druhý, musely všechny mé rady být jako od profíka!

Většinou trávím svůj čas mezi jednotlivými podniky MS doma v Livignu v Itálii, pracuji na mém domě a trávím čas se svou matkou. Livigno je nádherné místo pro život a dá se tu skvěle lyžovat, což je kromě rally můj druhý nejoblíbenější sport. Docela sranda je, že když jsem byl malý, tak jsem hodně závodil a nechtěl jsem dělat vůbec nic jiného. Podařilo se mi i pár závodů vyhrát, ale nemohl jsem se vůbec účastnit žádných jiných závodů mimo Livigno, protože se do jiných středisek muselo dojíždět autem a mě se v autě na horských silničkách dělalo strašně špatně.

Ale abych se vrátil k Jordan Rally. Doufám, že se mi tady povede udělat další dobrý výsledek a posbírat další body pro Stobart. Možná jste si všimli, že se jméno na předním nárazníku mého auta na každý závod mění. Matthew tam vždy má jméno ‘Elaine Katie’, protože se tak jmenují jeho matka a jeho přítelkyně.

Historka k těmto jménům vznikla v roce 1970, když Eddie Stobart pojmenoval jeho první kamion a začal přepravovat zboží. Dnes má firma Stobart víc jak 1000 kamiónů a každý má nějaké ženské jméno. To jméno autu dávají vždy jeho řidiči a proto jsme stejný zvyk zavedli i pro naše Focusy WRC a vlastně všechna rallye auta v Británii, která jezdi v barvách Stobartu.

A když jsem já přišel do týmu, tak jsem slyšel vyprávět historku, jak před lety nějaký boháč zaplatil hodně peněz za to, aby jeden z kamiónů byl pojmenován po jeho dceři. Lidé ze Stobartu tyto peníze přijali a všechny je poté darovali na charitu. Tak jsem si poté co jsem slyšel tuhle historku řekl, že bych mohl udělat to samé.

Takže pokud chcete aby vámi vybrané ženské jméno bylo napsané na předním nárazníku mého auta, můžete nabídnout nějakou částku tady. Letos se nám podařilo na účet Sciare per la vita poslat více jak 1500 EUR. Tato asociace podporuje aktivity A.I.L. (Association against leukaemia, myeloma and lymphoma) a další neziskové organizace.

No nic, já se už musím jít připravovat na Jordánskou rally a doufám, že na konci budu moct Giovanniho takovým způsobem zlít šampaňským, že nedojde na after party!

Ciao zase příště,
Váš GG

Zdroj:www.serviceparknews.com

Komentářů celkem: 9
ZED
24. 4. 2008 18:061
0 0
Tak to je paráda. Dobrá náhrada za Filipa.....i když Filipovy zprávy mi hodně chybí smajlík
24. 4. 2008 18:222
0 0
Mno, spis bych ocenil nejaka ta fakta a postrehy o soutezi, nez historky, ktere jsou zname nebo ktere nejsou zrovna moc zajimave, ale na druhou stranu lepsi, nez kdyby nenapsal nic. Tak snad jen, Gigi, hodne stesti a at to neroztrelis hned v uvodu.
24. 4. 2008 18:393
0 0
Takové bezduché plácání smajlík
24. 4. 2008 19:074
0 0
Pěkné, pohodové povídání. Mně se to líbí. smajlík
24. 4. 2008 19:565
0 0
GO Galli, ale ne líp než 5. .......(smajlíktipovačka...smajlíksmajlík)
24. 4. 2008 20:596
0 0
tak to je haluzsmajlík
24. 4. 2008 21:547
0 0
Go gigi sempre di traversosmajlík go!!!
24. 4. 2008 23:158
0 0
Tak to jo...na horských silničkách se mu dělalo špatně...a teď je jezdí dveřma napředsmajlík
25. 4. 2008 08:399
0 0
... jó, teď všichno vidíme, že Filip Schovánek je jen jeden...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!