Redakce - eWRC.cz
30. 4. 2008 18:34 − 2417× − 3

Nové Bouřlivé dny k dostání v Krumlově

V současné době přichází na trh již třetí díl knihy Bouřlivé dny – Rally 2007.

V současné době přichází na trh již třetí díl knihy Bouřlivé dny – Rally 2007. Kniha, na které se opět podíleli Zdeněk Pekárek, Marek Felt, Petr Lusk, Petr Sagner a další.

Kniha, která bude stále ve formátu 300 × 300 mm, nabídne fanouškům rallysportu nespočet krásných fotografií z kompletního světového šampionátu, všech závodů českého mistrovství a na více než 238 stránkách si přijdou na své i čtenáři, neboť v knize budou portréty českých účastníků světového šampionátu i českých šampiónů. V knize naleznete rovněž vzpomínky na Colina McRaeho, či Luďka Kocmana. Texty jsou přeloženy do angličtiny a do němčiny, takže pokud máte známe v zahraničí, můžete jim udělat radost krásným dárkem. V knize naleznete rovněž kompletní sezónní výsledkový servis. V mistrovství světa jsou v tabulce rozepsány výsledky jednotlivých rychlostních zkoušek.

Kniha stejně jako v uplynulém roce vyjde v omezeném nákladu a bude postupně k dostání na vybraných místech v republice. Diváci Krumlovské soutěže si ji budou moci zakoupit již zde na vybraných stáncích s tématikou rallye. Stačí se porozhlédnout a určitě tyto stánky naleznete.

Doporučená cena nové knihy je 599 Kč (v případě objednávky na dobírku +150 Kč, jako balné a poštovné. Upozorňujeme, že první dvě vydání knihy jsou kompletně vyprodána. Pokud tedy chcete této nabídky využít, objednávejte mailem na adrese:

ewrc@xtg-group.cz

Pokud byste chtěli knihu i s podpisem autorů, případně jinou specialitu, můžete se s nimi domluvit mailem na adrese petr.sagner@ewrc.cz, marek.felt@ewrc.cz a petr.lusk@ewrc.cz.

Komentářů celkem: 3
1. 5. 2008 16:41
0 0
Kdo si nestihl koupit první dva díly, má ještě možnost. Informace zde:
http://czech.rallyfans.info/nove-bourlive-dny-k-dostani-v-krumlove
1. 5. 2008 17:08
0 0
smajlíksmajlík
2. 5. 2008 15:22
0 0
Kdo si ještě nestihl koupit první dva díly, ať se podívá v Levné knize, tam se to válelo za Kč 99,- smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!