9. 6. 2008 15:53 − 2877× − 22

Výherci 4. kola soutěže s Mogul Racing Teamem

Kdo se stal vítězem čtvrtého kola znalostní a fotografické soutěže o svezení s Romanem Krestou?

Kdo se stal vítězem třetího kola znalostní a fotografické soutěže o svezení s Romanem Krestou?

Nejprve správné odpovědi na vědomostní otázky.

  1. V kterém roce a při které rally debutoval Roman Kresta v mistrovství světa? – 2001 Acropolis Rally
  2. Čím je Roman Kresta vyučený? – automechanik
  3. S jakým vozem se Roman Kresta účastnil Rally Monte Carlo v roce 2003? – Peugeot 206 WRC

Výherci čtvrtého kola soutěže s Romanem Krestou – Mogul Racing Team.

První stupeň:

  1. Ondřej Volf
  2. Ivana Gottwaldová
  3. Jiří Dlouhý

Druhý stupeň:

  • Martin Stanislav


Vítězná fotografie Martin Stanislav

Všem výhercům gratulujeme a ceny zašleme poštou.


Pravidla soutěže

Společnost Paramo a. s. výrobce olejů značky Mogul a hlavní partner Romana Kresty představuje vědomostní a fotografickou soutěž o ceny, která je určena nejen pro příznivce rally a fotografy, ale také pro širokou veřejnost. Více než lákavou výzvou k účasti je hlavní cena – možnost usednout na sedadlo spolujezdce Romana Kresty v rámci testování jeho závodního speciálu. Soutěž bude oficiálně probíhat na webových stránkách Mogul Racing Teamu www.mogulracingteam.cz. Mediálními partnery jsou eWRC.cz a www.rallyepromo.com.

Podmínky soutěže

  1. Organizátorem a zpracovatelem údajů této soutěže je firma Jiří Hladík – Rally Racing Promotion (dále jen organizátor), která provozuje internetový server www.mogulracingteam.cz.
  2. Organizátor si vyhrazuje právo na využívání informací z této soutěže včetně dat poskytnutých účastníky, a to bez finančních náhrad.
  3. Soutěže se nesmí zúčastnit pracovníci společností podílejících se na přípravě a vyhodnocení soutěže.
  4. Účastí v soutěži dává účastník soutěže svůj souhlas ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, se zpracováváním jím poskytnutých osobních údajů organizátorovi. Souhlas se zpracováním údajů může být kdykoliv odvolán.
  5. Účastník soutěže dává účastí rovněž svůj souhlas k případnému zveřejnění svého jména a příjmení v souvislosti se soutěží.
  6. Účastník soutěže, který poskytl osobní údaje má právo na přístup k osobním údajům a další práva dle §21 zák.č. 101/2000 Sb.
  7. Organizátor si vyhrazuje právo soutěž zkrátit, přerušit nebo zrušit či změnit její pravidla. Pravidla, jakož i jejich případné změny či oznámení k soutěžím jsou zveřejněna na internetových stránkách soutěže. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo ve sporných případech rozhodovat s konečnou platností dle vlastního uvážení.
  8. Účastník soutěže se zavazuje dodržovat její pravidla.

Pravidla soutěže

  1. Soutěž je vyhlášena na šest kol a je dvoustupňová.
  2. Soutěž je určena pro veřejnost (první stupeň) a fotografy (druhý stupeň).
  3. Každé jednotlivé kolo soutěže bude vyhlášeno před konáním rally v seriálu MMČR, které se účastní jezdec Roman Kresta.

  4. První stupeň
    Veřejnost bude v každém kole odpovídat na tři otázky. Každý z účastníků soutěže odešle své odpovědi na e-mail soutez@mogulracingteam.cz, ve kterém uvede adresu pro zaslání případné výhry. Ze správných odpovědí budou vylosováni tři výherci, kteří budou do deseti dnů od ukončení dané rally zveřejněni (jména) na www.mogulracingteam.cz a eWRC.cz. Uzávěrka soutěže prvního stupně je vždy v den startu dané rally.

  5. Druhý stupeň
    Do fotografické soutěže budou zařazeny pouze snímky, které zachycují vůz Mogul Racing Teamu, nebo zázemí týmu, servis, jezdce atp. Zaslané fotografie musí být ve formátu JPEG a v rozlišení alespoň 2 Mpx, tj. 1 600 × 1 200 bodů. Každý z účastníků soutěže odešle své fotografie na e-mail: soutez@mogulracingteam.cz, ve kterém uvede adresu pro zaslání případné výhry. Všechny fotografie budou vyhodnoceny a autor nejlepšího snímku bude do deseti dnů od ukončení dané rally zveřejněn (jméno) na www.mogulracingteam.cz a eWRC.cz. Uzávěrka soutěže druhého stupně je vždy po pěti dnech od ukončení dané rally.

  1. Výherci obou stupňů soutěže budou v každém kole oceněni takto:
    První stupeň:
    1. místo – 4 litry oleje Mogul
    2. místo – oblečení Mogul Racing Team
    3. místo – propagační předměty Mogul
    Druhý stupeň:
    1. místo (vždy jen jedna nejlepší fotografie) – oblečení Mogul Racing Team

  2. Všechny ceny budou zasílány společností Paramo a. s. poštou na adresu výherců.
  3. Před ukončením soutěže bude ze všech správných odpovědí vylosován jeden výherce jízdy v závodním voze s Romanem Krestou.
  4. Před ukončením fotografické soutěže bude vyhlášena nejlepší fotografie sezóny a její autor vyhrává taktéž jízdu v závodním voze s Romanem Krestou.
Komentářů celkem: 22
12. 6. 2008 09:25
0 0
Meco, myslíš si snad, že tady máme chuť, čas a hlavně důvod měnit nějaké počty zobrazení, které vůbec nehrají roli? Neblázni... smajlík
To, že bych to nevyfotil, znamená to, že je to na můj foťák moc rychlé a většinou se třeba ne úplně správně chytne ostření apod. A že se povede třeba jedna z pěti neberu jako že to vyfotím - když tam jsem, tak potřebuju všechny...
12. 6. 2008 14:03
0 0
nějaké počty zobrazení, které vůbec nehrají roli? Neblázni... .))) tak jsem to vubec nemyslel .))) to jsi me vubec nepochopil .) to je jedno
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!