Už se krade i na rally

Hodně smutnou zkušenost si odvážíme z Rally Tišnov.

Hodně smutnou zkušenost si odvážíme z Rally Tišnov. Drzost a odvahu člověka, který nám ukradl notebook s brašnou a připojením na internet, opravdu nechápu. Ke krádeži došlo v sobotu ráno v servisu před startem rally. V té době se nás pohybovalo kolem auta celkem pět, přesto jsme nikoho neviděli. Nedovedu si představit, co by se stalo tomu „hrdinovi“, který kradl z tréningového Audi notebook, kdyby ho někdo z nás přistihl. Pochybuji, že by byl schopen ze servisu odejít.

Protože se vše seběhlo tak rychle, jsem přesvědčen, že nešlo o náhodu, ale o připravenou akci s cílem ukrást v servisu cokoliv. Všichni víme, že v servisu je rozbaleno veškeré nářadí, pneu, hevery, centrály a další věci za desítky tisíc Kč. Nevěřím, že to udělal někdo ze závodníků či členů teamů. Volný přístup civilistů do servisu však nahrává i zlodějům. Myslím, že za nemalé startovné, které všichni platíme, by měl pořadatel zajisti bezpečnostní agenturu, která bude na pohyb civilistů dohlížet. Závodníci, mechanici, VIP hosté a manageři dostávají označení. Všichni ostatní by měli být lehce rozpoznáni. Netvrdím, že bezpečností agentura uhlídá krádež notebooku, ale už samotná přítomnost ozbrojených mužů v uniformách leckerého pobertu odradí.

P.S. Pro zatím neznámého zloděje:
Notebook má automatické připojení k síti internetu. Při každém zapnutí jej jde lehce vysledovat. Je jen otázkou málo dnů, kdy u vás doma zazvoní policie. Pokud se chcete vyhnout trestnímu stíhání a chcete notebook vrátit, volejte 602263119. Trestní oznámení vezmu zpět.

Zdeněk Brázda
st.č. 79 Honda Civic 1,6 Vti
www.kubabrazda.estranky.cz

Komentářů celkem: 23
15. 6. 2008 01:2821
0 0
Tohle tady ale vubec nepatři.smajlík
15. 6. 2008 11:1322
0 0
neverim temu ze ho nekdo vrati,zijem v cr a u nas vymysli na vse nejaky vychytavky!!!ale diky takovem to muze dojit ktomu ze nebudem met pristup do servisnich zon my jako obicejni divaci!!!na barum rally se vyboural jeden jezdec hodne znamy-jmeno rikat nebudu!!s vozem clio super 1600- ridic se spolujezdcem sli hledat signal na mobil a mezi tim jim mladi kluci rozebrali svetla a a predni spojler vse ukradli a poradatele se jen divali!!!a neudelali vubec nic my nez sme knim dobehly -zdrhali z kopce dolu!!a uz je nikdo nevidel!!co ztakovema ??nikdy je uz nenajdete a nedokazete jim to!!ale mlatil bych vsecky co takhle okradaji ci ze zavisti jen poskrabou lak za nekolik tisic!!!a kor kdyz si na aute celkem zakladate -preju hodne stesti ,ze teho zlodeje najdete i kdyz temu neverimsmajlík
15. 6. 2008 15:1023
0 0
brazda... biosu disable sitovka. a je vymalovano
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!