Ondřej Plšek - eWRC.cz
23. 7. 2008 20:34 − 3638× − 22

Raimund Baumschlager: Začátek nové éry

Začátkem tohoto týdne představil rakouský mistr Raimund Baumschlager svůj nový vůz Mitsubishi Lancer Evo X.

Začátkem tohoto týdne představil rakouský mistr Raimund Baumschlager svůj nový vůz Mitsubishi Lancer Evo X. Při projížďce ve Fuglau vše perfektně fungovalo. "Pokud bude vůz tak rychlý jak vypadá, tak to bude bomba!" řekl Raimund.


Foto: staatsmeister.at

"Vlastně se ještě nejedná o kompletní soutěžní vůz, na hodně speciálních dílů stále čekáme," pokračoval Baumschlager, který je v polovině rakouské sezóny na nejlepší cestě k obhajobě titulu. Na termínu dodávky speciálních dílů také závisí datum premiéry v rakouském mistrovství.


Foto: staatsmeister.at

Nejbližším podnikem u našich jižních sousedů je BP Ultimate Rallye v polovině září, start nové Evo X na této rally je tak zatím nejistý. "Jakmile potřebné díly dorazí, tak začneme intenzivně testovat a následně rozhodneme o prvním startu nového vozu," dodal následně "Mundl".

staatsmeister.at

Komentářů celkem: 22
25. 7. 2008 00:47
0 0
Mě se taky líbí, ale v zázraky nevěřím. A metrák je fakt moc...
25. 7. 2008 06:46
0 0
Taky se mi líbí, do budoucnosti je to jasná volba chce to čas. Já už se na ty EVO 8,9 nemůžu dívat, kolikrát si říkám, hele EVO 7 to je krasavec.
Prototyp na výstavy vypadal jako vždy skvěle, agresivně, pak přišla seriovka a bylo to velké zklamání a přitom ty rozdíly byly jen v detailech dílů.
Zrovna nedávno sem si říkal kdy to u nás uvidíme, a jestli to v závodních barvách bude pecka.Podle mně je, ten čumák je prostě Super Agressor.
smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!