Ondřej Plšek - eWRC.cz
5. 8. 2008 00:12 − 2470× − 3

Tým Munchis v mistrovství světa i příští rok

Konec kariéry Luise Pereze Companca zatím neohrozil chod týmu Munchis – jeho účast v MS 2009 je jistá.

Na Finské rally se Luis Perez Companc rozloučil s kolotočem mistrovstí světa, tým Munchis ale bude jeden z nejbohatších Argentinců sponzorovat i nadále. "Tým zůstane v MS minimálně ještě příští rok," řekl Luis Perez. "A protože se opět přihlásíme jako Manufacturer team, tak musíme připravit dva vozy." Jedničkou bude stejně jako letos Federico Villagra, jehož spolujezdcem je právě Compancův bratr Jorge.

"I druhého jezdce bychom chtěli z Argentiny, ale protože je u nás těžké najít někoho s odpovídajícími zkušenostmi a rozpočtem, tak to asi nejpravděpodobněji bude Evropan," dodal Luis Perez Companc, který chtěl svou kariéru původně ukončit již mnohem dříve. "Ale pak jsem mluvil s Malcolmem Wilsonem, viděl jsem jak M-Sport pracuje a změnil jsem svůj názor. Rád bych jemu, Fordu a celému M-Sportu poděkoval za báječný společný čas a za jejich pomoc týmu Munchis. Mohu jen říct, že mi všichni budou moc a moc chybět."

Komentářů celkem: 3
5. 8. 2008 08:481
0 0
Škoda že je i u nás problém najít jezdce s odpovídajícím rozpočtem.Jinak kvalitních jezdců by jsme myslím pár měli.Tak můžem být aspoň rádi že Luis ještě nějaké ty chcechtáky do rally bude dál dávat a že neubude vozů.smajlík
5. 8. 2008 11:542
0 0
5. 8. 2008 14:263
0 0
smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!