Latvala přišel o třetí místo v hodnocení MS

Po brzké chybě během první etapy přišel Jari-Matti Latvala o veškeré šance na úspěch ve Finské rally.

Jeden z favoritů na přední příčky Finské rally byl brzy mimo hru. Jari-Matti Latvala havaroval již na třetí zkoušce a jeho sen o úspěchu na domácí soutěži se velmi rychle rozplynul. "Rally bohužel nedopadla jak jsem si představoval," řekl Jari-Matti. "Nedosáhnul jsem svého cíle, kterým bylo umístění na stupních vítězů. Cítím se prázdný. Rally pro mě skončila již v pátek dopoledne a to kvůli chybě v rozpisu, když jsem si během seznamovacích jízd nepoznamenal kámen."

"Alespoň jsem pak získal zpět své seběvědomí, rytmus a rychlost. A také jsem si projel nové rychlostní zkoušky, což je dobré do budoucna. Bylo těžké se namotivovat, ale nejlepším lékem po havárii je opět usednout za volant. Vím, že potřebnou rychlost mám a doufám, že příští rok dostanu šanci bojovat zde o vítězství," dodal finský jezdec.

"Tušil jsem, že se něco takového může stát," řekl v pátek večer Malcolm Wilson. "Měl jsem takový divný pocit, když jsem včera večer ulehal do postele. Jsem velmi zklamán. Je to jeho další nepovedená rally a není to dobré pro nás v hodnocení značek. Tuto soutěž nelze vyhrát bez zkušeností. Ale také musíte myslet na to, že mu je teprve 23 let," dodal šéf týmu Ford.

crash.net

Komentářů celkem: 4
5. 8. 2008 08:141
0 0
Chce to s Jarim ještě trochu trpělivosti..Jinak bylo dobře že se v sobotu vrátil do závodu protože jeho průjezdy bylo něco neskutečného a nezapomenutelného. Je to borec.smajlík
5. 8. 2008 09:292
0 0
Byla by škoda kdyby ho Ford pustil k vodě. Je t konečně další jezdec v Top 3.smajlík
5. 8. 2008 13:233
0 0
Ptam se proc nejel Marcus jak bylo receno drive, takto to mel Leob a Citroen o dost jednoduzsi. Skoda. Jedna veci je mladi Jariho a druha technicke problemi Mika. Wilsone velmi zklamanych je nas vice. My ale neridime a nevlastnime M-Sport.
8. 8. 2008 09:134
0 0
To cosw:
Odkial mas ze Mikko mal technicke problemy? Ja som to nikde nezaregistroval.
Podla jeho komentarov sa snazil ako sa dalo ale Seb bol proste lepsi.smajlík Ale mozno sa mylim.
Inak by ma to celkom potesilo a bolo by to vysvetlenie, preco tento rok prehral, ked ho vlani porazil o viac ako minutu myslim...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!