Ondřej Plšek - eWRC.cz
17. 8. 2008 18:39 − 2297× − 0

Gigi Galli se zotavuje po operaci nohy

V pátek večer absolvoval italský jezdec v trierské nemocnici operaci zlomené stehenní kosti levé nohy.

V pátek odpoledne havaroval na páté rychlostní zkoušce Gigi Galli. Při ošklivě vypadající nehodě ve vysoké rychlosti si Ital přivodil těžké zranění, když náraz nevydržel stehenní kost jeho levé nohy. Po vyproštění z havarovného vozu byl Galli letecky převezen do nemocnice v Trieru, kde ho lékaři ještě v noci operovali. A jak se na jezce sluší, Gigi již mluví o návratu za soutěžní volant.

"Byl v pohodě," řekla Elaine Wilson, manželka Malcolma Wilsona. "Dokonce již hovořil o tom, kdy by se tak mohl vrátit za volant. Také mluvil o nehodě, pamatuji si každou maličkost. Již se těší domů, ale na pokoji má tu nejlepší možnou péči," dodala Elaine.

Tyto informace následně potvrdil i sám Malcolm Wilson: "Operace dopadla dobře a kost byla na třech místech zpevněna. Gigi již přijal několik návštěv a má dobrou náladu. Lékaři říkají, že byl již ve středu mohl být z nemocnice propuštěn." Kdy se ale Ital opět vrátí do soutěžního vozu je zatím nejasné. "Asi šest týdnů nebude moci chodit, takže pro tuto sezónu to již vypadá špatně," dodal Wilson.

motorsport-total.com

Všem slušným diskutujícím se omlouvám za zamknutí diskuze. Děkuji za pochopení

Autor článku si nepřeje, aby byl článek komentován

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!