Ondřej Plšek - eWRC.cz
17. 8. 2008 20:52 − 2474× − 0

Ohlasy tří nejlepších jezdců Německé rally

Přečtěte si ohlasy nejlepších jezdců letošní Německé rally.

Sebastien Loeb: "Z tohoto vítězství mám velkou radost. Německá rally je pro mě obzvláštní a protože příští rok nebudeme mít možnost zde startovat, tak bylo velmi dobré dosáhnout zde takového výsledku. Celý víkend jsme se v autě dobře cítili a neměli s ním žádný závažný problém. Vše fungovalo dobře a nyní jsem před zbytkem sezóny v té nejlepší pozici. Možná že Nový Zéland bude trochu těžší, protože budu startovat jako první a na trati je tam hodně volné šotoliny – obzvláště za sucha – ale nyní mám radost z převzetí vedení v šampionátu a jsem spokojen s tím, co jsme zde spolu s Danim pro Citroen odvedli."

Dani Sordo: "Jsem spokojen, protože druhé místo je dobrým výsledkem pro obě mistrovství, jak pro mne v mistrovství jezdců, tak i pro Citroen v mistrovství značek. Samozřejmě se i nadále snažím vyhrát soutěž MS, ale tentokráte to nešlo. Udělal jsem pár chyb a první den jsem ztratil hodně času, ale druhý den jsem změnil nastavení tlumičů a vůz byl od té doby lepší. Pro Citroen je první a druhé místo velmi povzbuzující pro zbytek sezóny."

Francois Duval: "Fantastický výsledek – ale byl to těžký víkend. Po pouhém jednom dnu testování po sedmiměsíčním vysedávání doma to bylo obtížné. Obzvláště první a druhý den jsem s tím bojoval, ale poslední den pro mě nebyl špatný. Kdybych mohl testovat více, bylo by to mnohem lepší. Mou další soutěží je Španělsko, ale kdybych dostal nabídku zastoupit Gigiho na Rally Nový Zéland, tak bych byl velmi šťastný."

Všem slušným diskutujícím se omlouvám za zamknutí diskuze. Děkuji za pochopení.

Autor článku si nepřeje, aby byl článek komentován

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!