Anders Grondal do MS s Adaptou?

Podle nejnovějších informací by se dvojkou norského týmu Adapta, který se chystá na vstup do MS, mohl stát Anders Grondal.

Podle nejnovějších informací by se dvojkou norského týmu Adapta, který se chystá na vstup do MS, mohl stát Anders Grondal.

Jak jsme vás již informovali, norský tým Adapta AS postavený kolem Madse Ostberga se chystá příští vstoupit do MS jako tým M2 s nejnovějšími specifikacemi vozů Subaru Impreza WRC. Stále se ale neví, kdo bude druhým jezdcem týmu. Mads Ostberg nedávno přiznal, že jednají s Henningem Solbergem. Ten chce ale podle všeho pokračovat u Fordu, a tak se dvojka hledá i nadále.

Velký zájem má o tento post další norský mladík Anders Grondal, který se s vozy Subaru Impreza WRC objevuje na domácích závodech i v MS už několik let. Grondal sice vlastní starší Imprezu WRC S10, ale ta už je několik měsíců v opravě u Prodrive, protože byla značně poškozena při jednom norském závodu do vrchu. V poslední době se tak objevuje s půjčenou Imprezou S12.

Pokud by námluvy vyšly, objevil by se v MS prakticky čistě norský tým. Zvláště na domácím podniku by se pak jistě rádi předvedli.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!