Rallyfans Katovice - eWRC.cz
26. 8. 2008 21:44 − 3515× − 48

Rally Fans Katovice video – Barum rally Zlín 2008

Celkem vyrovnané souboje v IRC slibovaly, že se máme na co těšit a plni nadšení a očekávání jsme vyrazili přes celou republiku směr Zlín.

Celkem vyrovnané souboje v šampionátu IRC slibovaly, že se máme na co těšit a plni nadšení a očekávání jsme vyrazili přes celou republiku směr Zlín. Barumka pro nás bývá tou nejnáročnější akcí z celého roku. Velkým tahákem pro diváky byla samozřejmě premiéra nové „káry“ od Škody Motorsport, se kterou se jako předjezdec představil Honza Kopecký. Souboj a porovnání naší špičky s machry z IRC vnášel do celé rally skvělou atmosféru…

Ještě před tím, než přelouskáte další má slova a řádky, rád bych podotknul, že se jedná pouze o názor jednoho člověka.

Špička IRC předváděla velice atraktivní a zajímavý sport, při kterém se člověk nemohl nudit. Nemluvě o průjezdech Jana Kopeckého, při kterých jsem se alespoň v mém případě nemohl zbavit husí kůže. A kdo měl třeba na městské RZ u sebe stopky, krásně si mohl porovnat Honzu se špičkou z IRC, jako jsme to konali my.

Všiml jsem si, že velké množství stížností je směřováno na ohraničení diváckých prostorů kolem trati. Překvapuje mě, že si lidé na zpřísňování podmínek pro diváky dávno nezvykli. Sem tam se pravda nalezla i nějaká místa „zamlíkovaná“ doslova nelogicky a možná i nebezpečně, ale to neznamená, že si tam jako stádo ovcí musíme stoupnout :-)

Z našeho hlediska si jen dovolíme postěžovat si na pressborce, jejichž suverénnost, která přerůstá v namyšlenost a drzost je celkem k pláči. Zajisté se to netýká všech, ale určití exempláři se budou muset připravit na novou zbraň RFK, s názvem Press-killer. Na Barum rally proběhlo jeho testování a od teď již bude nasazován na každou soutěž. Je mi jasné, že tento odstavec ponese možná záporné komentáře a nebude se ani líbit samotným „velkým“ z eWRC, kterým tímto děkuji za průběh spolupráce, ale nezlobte se na nás:

Jedeme přes celou republiku, na většině místech přenocujeme právě pro získání nejlepšího místa. Čekáme X hodin a 5 minut před prvním autem přijedou v případě Barumky bílé vesty a stoupnou si přímo před nás? Těm, co mají soudnost a budou tedy patřit k těm normálním, nedělá problém sednout na zem či stoupnout si tak, aby ostatní – obyčejní smrtelníci – viděli a mohli udělat i nějaký ten obrázek.

Bohužel je tu kategorie druhá, která konkrétně na Barum rally nepřekážela jen nám, ale stovkám, ba tisícovkám dalších lidí. Pracuji a také vydělávám peníze, jako každý normální člověk, ale svou prací nikoho neomezuji a pokud se tak někdy stane, snažím se procento omezení tlačit k nule. Nějaké ty akreditace už jsme dokonce také měli, a sám jsem si potvrdil, že to vždycky jde tak, abych neškodil lidem za mnou… Rozvádět to, že se Pressborců sejde většinou 20 na jednom místě, tím pádem jsou posléze v médiích ta samá místa nemá cenu :-) To je celkem takové úsměvné…

Rally Fans Katovice se na letošní Barumce více než stoprocentně bavili. Poznali jsme velké množství lidí, potkali staré známé, se kterými máme možnost se sejít jen na rally. Prostě dovolená se vším všudy. Přinášíme Vám zajímavý a akční videosestřih. Vše je točeno bez akreditací, a i tak jsou záběry myslím povedené. V sestřihu najdete to nejzajímavější, co nás za ty 4 dny potkalo. Za Vaše hodnocení a komentáře předem děkuje MMAARTIN a Rally Fans Katovice.

Více infa a zajímavostí o nás, o Barum rally, ostatních soutěžích a všeho co se děje kolem rallysportu naleznete také zde: www.rallyfans-katovice.wz.cz.

MMAARTIN a RFK

Rally Fans Katovice video – Barum rally Zlín 2008 – 141 MB

Komentářů celkem: 48
28. 8. 2008 01:1941
0 0
Pánové paráda. Opět super video jako vždy. Myslím že v čase 10:20 je vidět, co je Béreš za střelce. To se mi líbí nejvíc. Váš talent na výběr míst je nepřekonatelný. Jen tak dál
28. 8. 2008 08:0042
0 0
To jak tam Dodi vyslal sviště v čase 10:20 je pro mě stejně neuvěřitelný, jako to, co MMAARTIN dokáže udělat s natočeným materiálem smajlík. Tohle je totiž zatím nejlepší vydeo, které jsem od vás viděl.
(už nemám ani náladu dělat to naše smajlík)
Kluci jen tak dál, už se těším na další smajlíksmajlíksmajlík
28. 8. 2008 08:5143
0 0
smajlíksmajlíksmajlík
28. 8. 2008 18:2944
0 0
Dotoz, co je to tam za interprety, co je ta muzika, je to líbivé
28. 8. 2008 18:5145
0 0
Podle toho jakou muziku máš přesně na mysli..je tam více songů.....takže třeba čas videa?
28. 8. 2008 20:1146
0 0
6:40 a jak je tam předjíždí Grzyb ve vesnici.
28. 8. 2008 20:1247
0 0
teda začíná to na 6:00 sooooooooooolo pro všechny fans
28. 8. 2008 20:1648
0 0
Jéé, tak už jsem si to našel, Shaggy smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!