Jakub a Zdeněk Brázdovi před Rally Agropa Pačejov

Pro nás nejbližší a jak naši soupeři říkají i domácí soutěží je Rally Agropa Pačejov, která proběhne 5. – 6. 9 2008.

Pro nás nejbližší a jak naši soupeři říkají i domácí soutěží je Rally Agropa Pačejov, která proběhne 5. – 6. 9. 2008. Po mokrém vítězství v Prachaticích došlo k odbahnění a vysušení naší Hondy Civic. Preventivně měníme kloub poloosy, opravujeme nárazník po výletu mimo trať a musíme pořešit nějaké nové pneu.

V loňském roce nám pačejovská trať celkem sedla. Bohužel jsme museli odstoupit po RZ 6 z prvního místa pro poruchu motoru na vypůjčené Hondě. I letos očekáváme velmi těsnou bitvu, tak jako na všech závodech. Třída N2 je prostě tak vyrovnaná, že o poháry může bojovat kdokoliv, komu to zrovna sedne.

Tím, že to je pro nás „domácí“ soutěž připravujeme pro naše sponzory, kamarády a všechny naše fandy divácké místo na RZ 2 (lesní úsek v bývalém vojenském prostoru cca 1 km od obce Babín) spojené s občerstvením. Srdečně vás všechny zveme. Můžete od nás očekávat stejné nasazení jako v předchozích dvou vítězných závodech v Pelhřimově a Prachaticích. Pačejov je také od P, tak uvidíme. Rally je hodně o štěstí a i o charakteru tratě. Pokud auto vydrží, sedne nám rozpis a pojedeme po cestě, tak očekáváme dobrý výsledek.

Před Pačejovem jsme průběžně na druhém místě v šampionátu MČR Sprintrally ve třídě N2 za Láďou Henzlem a před Alešem Kavalkem. Láďa spolehlivě dojel všechny letošní závody a Aleš, který má nového a hodně rychlého „sviště“, dvakrát nebodoval stejně jako my. Čekají nás ještě tři závody a konkurence je opravdu vyrovnaná. Ještě jednou vás všechny zveme na třicátý ročník Rally Agropa www.rallyagropa.cz a očekáváme vaši podporu. Více o našem závodění se dozvíte na www.kubabrazda.estranky.cz .

Jakub a Zdeněk Brázdovi Honda Civic 1,6 VTi tř. N2

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!