28. 9. 2008 17:46 − 2499× − 2

Soutěž o svezení s Kart Centrem Radotín

Tři vybraní šťastlivci budou mít možnost se svézt jako spolujezdci v historicích z Radotína.

Před Rally Pelhřimov jsme vyhlásili fotografickou soutěž, jejímž zadáním bylo fotografovat historické vozy rally na soutěži v Pelhřimově. S krásným a atraktivním vozem tady startoval Luboš Tenkl a Jarda Vosádka na BMW M3. S populárními Kadetty v Pelhřimově nastoupil Dominik Tenkl navigovaný Pavlem Šubrtem, Zdeněk Tichý s Jiřím Horákem a Ctirad Hájek s Edou Perskim.


Foto: kadakauto (zavináč)centrum.cz

Do soutěže se sešlo velké množství pěkných fotografií, a nebylo vůbec jednoduché vybrat ty nejhezčí. Soutěžákům z Radotína bylo nakonec líto vybrat jen jednoho, který usedne na místo spolujezdce v BMW M3. Nakonec jsme tedy pravidla soutěže mírně upravili a výherci tedy budou tři. Vítězné fotografie jsou také tři, a na každé je jiná posádka, tudíž výherce usedne do vozu, který se mu podařilo tak atraktivně zachytit.


Foto: Vlastimil Marek

Svezení výherců proběhne již tuto středu odpoledne cca ve 14 hodin na testovací trati v Milovicích u Lysé nad Labem. Žádáme tedy výherce, aby nás co nejdříve kontaktovali, na mailu petr.elias@ewrc.cz, kde se dozví podrobnosti. Kontaktujte nás i v případě, že by jste z časových důvodů nemohli do Milovic dorazit, něco vymyslíme. V tom případě postupují na místa výherců náhradníci. Jména výherců a náhradníků, případně jejich emaily (pokud neposlali své jméno) jsou uvedeny pod jednotlivými fotografiemi. Jednou z vybraných fotografií je i fotka Tomáše Wanky, který jako redaktor eWRC svou výhru předal jinému šťastlivci.


Foto: Tomáš Wanka


Foto: Lubomír Prokop – 1. náhradník


Foto: Jiří Holeček – 2. Náhradník

Komentářů celkem: 2
28. 9. 2008 18:32
0 0
Gratulace výhercům !
Hezký postoj Tomáše je to gentlemansmajlík
28. 9. 2008 21:10
0 0
Miluju BMW M3!
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!