Autoklub Rally Talent: První start

První ostrý test vozu, posádek a jejich schopností proběhne již v sobotu 26.3.2016 v Žiželicích při 7. Testovací RZ Žiželice 2016.

První ostrý test vozu, posádek a jejich schopností proběhne již v sobotu 26.3.2016 v Žiželicích při 7. Testovací RZ Žiželice 2016.

Karel Kupec a Václav Černín poprvé usednou do soutěžního vozu Peugeot 208 R2 v jednom týmu. Vítěz projektu Autoklub Rally Talent čeká náročný testovací den. „Na funkční test, kde potřebujeme zjistit, jak auto brzdí, zatáčí, akceleruje, nenajdeme lepší místo než Žiželice,“ říká manažer týmu Ing. Stanislav Kafka. V Žiželicích se také kompletně představí tým celého projektu včetně jeho partnerů.

K pilotům Autoklub Rally Talent však na horké sedadlo v Žiželicích neusednou pouze licencovaní spolujezdci. Na facebookových stránkách Autoklub Rally Talent proběhly již dvě soutěže, v kterých mohl kdokoli z fanoušků vyhrát právě svezení s našimi rally talenty. Obě soutěže našly své výherce a dva pánové se tak již dnes mohou těšit na zážitek spolujezdce vedle Karla a Vaška.

Karel Kupec ke startu v Žiželicích: „Jsem velmi rád, že se mohu zúčastnit testu v Žiželicích. Každý kilometr za volantem vozu Peugeot 208 R2 je pro mě obrovským přínosem a moc se těším. Jsem vděčný za šanci, kterou nám dali Autoklub ČR a naši partneři.“

Václav Černín ke startu v Žiželicích: „7. Testovací RZ Žiželice 2016 se už nemůžu dočkat. Bude to mé první seznámení s vozem a spolujezdcem na rychlostní zkoušce, věřím, že si všichni budeme rozumět.“

Srdečně zveme všechny fanoušky do servisního zázemí, kde budou k dispozici první podpisové karty našich posádek, zároveň budete moci s našimi jezdci prohodit pár slov. Mezitím nás sledujte na facebookovém profilu Autoklub Rally Talent a Autoklub České republiky, kde Vás pravidelně zásobujeme informacemi. Děkujeme za vaši podporu a těšíme se na shledanou v Žiželicích.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!