15. 3. 2016 08:00 − 1585× − 5

Golemtech Tipovačka – Rally Islas Canarias

Přinášíme Vám vyhodnocení z Rally Islas Canarias 2016, která je součástí Golemtech Tipovačky eWRC.cz.

Rally Islas Canarias 2016

Rally Islas Canarias, dalšího kola Golemtech Tipovačky eWRC.cz 2016, se zúčastnilo 598 lidí. Asi nikoho nepřekvapí, že jste chtěli především vítězství Madse Ostberga (v 87 % případů), ale vyhrál člověk, kterého jste netipovali vůbec – Enrique Cruz. Druhé místo Alexey Lukyanuka tiplo správně 12 % z Vás. Jestliže jste ve svém tipu měli Kajetana Kajetanowicze na třetí pozici, brali jste body stejně jako 12 % ze všech tipujících. ERC3 měla favorita v podobě Zoltána Bessenyey (55 %), vyhrál ale Polák Lukasz Habaj (23 %). V rámci RC2 jste opět věřili hlavně Ostbergovi, který ale havaroval a i díky tomu zvítězil Alexey Lukyanuk (2 % tipů).

Nejúspěšněji z první soutěže ME natipovali 3 tipující bělák, marphyy a Martin, kteří získali 16 bodů. Výherci se mohou těšit na kvalitní nepromokavou bundu od Golemtechu, která se u rychlostních zkoušek může kdykoliv hodit. Stačí, když se ozvou na náš redakční email s adresou, telefonem a požadovanou velikostí bundy (S-XXL).

Partnerem naší tipovačky je i letos společnost Golemtech – přední český dodavatel zařízení pro vybavení pneuservisu a autoservisů. Golemtech má k rally hodně blízko, podporuje mj. i legendárního Emila Trinera či Štěpána Zabloudila, který letos předvede mezi historiky Subaru Impreza 555. V případě zájmu o novinky firmy se můžete podívat na jejich facebook.

Komentářů celkem: 5
15. 3. 2016 10:09
0 0
Zajímalo by mě, jestli se mi v nové tipovačce aspoň jednou zadaří a získám víc než 10 bodů smajlík
15. 3. 2016 11:14
0 0
Nebude se tipovat taky na Rakousko, Německo, Slovensko?
16. 3. 2016 04:41
0 0
Zajimalo by me proc je v tipovacce letos takovej chaos...Pocet tipujicich na teto rally budiz toho dukazem...
16. 3. 2016 08:25
0 0
Zbytečná roztříštěnost.Hold pojedu tři šampionáty MS,ME a ČR,ostatní budu ignorovat.Zbytek je z mého pohledu - českého fans zbytečný.Snažím se sice aspoň přečtením článků od Rasgana a ještě Rallymonitoru sledovat všechny soutěže,ale objektívně natipovat Portugalsko,Francii a Itálii asi nezvládnu a střílet něco od pasu nebo dle natipovaných procent mě jaksi neuspokojuje!!Loňský model s celkovými výsledky mě připadl spravedlivější.Dva mí dlouholetí kolegové ze skupiny se asi kvůli tomuto systému na tipování úplně vyflákli,že Prco?!smajlík
16. 3. 2016 08:48
0 0
Nevím, jak jste přišli na to, že je v tipovačce chaos (pokud teda nemáte na mysli systém tipování z hlediska "tříd a podtříd" a bodování - tam mi taky některé změny "nesedí"). Prostě se jen rozšířila možnost tipovat i jiné šampionáty - předpokládám, že hlavně z důvodů zájmu zahraničních návštěvníků resultů o tuto možnost - předpokládám, že i tyto národní tipovačky má na starosti vždy někdo "místní" (nebo vlastně "tam" místní smajlík ). A myslím, že Shacki někde na začátku, po zveřejnění změn, zmiňoval, že bodování asi bude časem nějak odděleno. Prostě se jen změny dějí za pochodu...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!