XIII. TipCars Pražský rallysprint připraven!

Všechny přípravy na XIII. TipCars Pražský rallysprint již byly ukončeny a již jen pár dní zbývá do startu pražské soutěže.

Onborad záběry z Pražského rallysprintu: rally.stanis.info/cz/onboard-semerad/

Oficiální stránky: www.prazskyrallysprint.cz
Harmonogram: www.prazskyrallysprint.cz/data.php?file=harmonogram
Startovní listina: www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=7273
Popis diváckých míst-průvodce: www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=7299


Všechny přípravy na XIII. TipCars Pražský rallysprint již byly ukončeny a již jen pár dní nás dělí od startu posledního podniku automobilových soutěží rally v roce 2007. Seznam přihlášených mimo jiné obsahuje posádky se čtyřmi vozy specifikace WRC a třemi vozy S2000. Tyto špičkové automobily doplní směsice vozů všech kategorií a stáří, včetně divácky velmi oblíbených soutěžních historických vozidel.

Hlavním aspirantem na vítězství bude jistě pravidelný vítěz posledních ročníků Pražského rallysprintu a mnohonásobný mistr republiky v rally Václav Pech. Spolujezdce v Toyotě Corolla WRC bude Václavu Pechovi dělat předseda vlády České republiky Mirek Topolánek, který však letos není jedinou politicky činnou osobou účastnící se XIII. TipCars Pražského rallysprintu. Juniorský účastník Mistrovství Světa Martin Prokop sveze ve svém Citroenu C2 S1600 předsedu poslanecké sněmovny Miroslava Vlčka, a mistr v rallysprintech Karel Trněný poveze ve Škodě Fábia WRC na místě spolujezdce europoslance Březinu.

V soutěžních vozech neuvidíme jen politiky, ale třeba i herce Petra Čtvrníčka, Dalibora Gondíka, Otakara Brouska či Josefa Poláška. Sportovce bude zastupovat hokejista Petr Bříza. O zábavu bude tedy postaráno, jak na klasické rychlostní zkoušce z Řeporyj do radotínské cementárny, tak na okruhové rychlostní zkoušce kolem strahovského stadionu. Upřesněme, že start soutěže je v 7:45 na pražském Strahově a vozidla se tam poprvé ukáží naostro v 10:21. Cíl soutěže bude společně se servisním zázemím a centrem soutěže umístěn rovněž na Strahově mezi stadiony. Časový harmonogram a startovní listinu naleznete na internetových stránkách soutěže www.prazskyrallysprint.cz a další podstatné informace, včetně popisu rychlostních zkoušek, na stránkách mediálního partnera XIII. TipCars Pražského rallysprintu – serveru eWRC.cz.

Přijďte se v sobotu 8. prosince rozloučit se sezónou automobilových soutěží v rally a poděkovat svým oblíbeným posádkám. Těšíme se na vás!

Komentářů celkem: 22
8. 12. 2007 23:1721
0 0
kdepa je náký video nebo komentář ku*va smajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!