11. 5. 2009 09:47 − 2866× − 24

Nové bezpečnostní video

Nyní máte možnost shlédnout nové bezpečnostní video, které ve spolupráci s Autoklubem ČR připravila společnost Mediasport.

Nejrůznější havárie a krizové momenty vždy k rally patřily a vždy k ní patřit budou. Nikdy nebudeme moci zabránit tomu, aby se rychle jedoucí automobil po chybě jezdce nebo po technické závadě okamžitě zastavil, a nezpůsobil nějakou škodu na majetku, nebo na zdraví. Havárie jsou do jisté míry kořením automobilových soutěží, a diváci se těší, že nějaké zaváhání, či krizový moment uvidí na vlastní oči. Nikdo si ale nepřeje, aby docházelo ke zraněním posádek, či přihlížejících diváků. Vždyť rally je sport, kde vyhrává ten, kdo projede celou trať nejrychleji a přitom se na ní co nejdéle udrží. Auta proto vždy budou havarovat a vždy budou opouštět silnici, to je prostě u rallysportu 100% fakt.

Není třeba dlouze připomínat tragické momenty automobilových soutěží rally, které nás v krátkém sledu po sobě postihly. Toto si nikdo nepřejeme. Žádná bezpečnostní opatření ale nikdy zcela nevyloučí, že se něco podobného v budoucnu nebude opakovat. Vlastně ano, jedna možnost tu je. Zcela zakázat konání rally. To si ale nikdo nepřeje, a proto je třeba zmíněné riziko co nejvíce eliminovat. Profesionálové z řad pořadatelů a činovníků připravují dokonalejší bezpečnostní plány a nejrůznější opatření, ale tu nejdůležitější zbraň, nebo chcete-li bezpečnostní opatření bude mít vždy v ruce samotný divák. To nejdůležitější je zdravý rozum a úsudek každého jedince, který navštíví automobilovou soutěž.


Zadní strana karty s bezpečnostními instrukcemi

Pokud se tedy vydáte na další pěknou soutěž velmi atraktivního sportu jménem rally, PROSÍM POSLOUCHEJTE POKYNY POŘADATELE ,a já si k tomu dovolím ještě přidat jedno heslo: Používejte mozek !

Promotér rally v České republice, společnost Mediasport připravila ve spolupráci s Autoklubem ČR další bezpečnostní video, kde můžete vidět co všechno se může při rally stát. V atraktivně sestříhaném videu uvidíte záběry profesionálních televizních štábů, ale i amatérů, kteří zachytili nějakou havárii, či krizový okamžik. věříme, že toto video vám opět o něco víc může připomenout, co všechno může automobil opouštějící svou trať způsobit, a že vám toto video může napomoci k výběru pěkného a bezpečného místa pro sledování rally. Tento sestřih je dalším krokem navazujícím na akci 4P (prosíme poslouchejte pokyny pořadatele a dále na distribuci bezpečnostních kartiček s vyznačenými zásadami pro sledování rally. Pomozte i vy sami svým úsudkem a případným doporučením neznalých diváků k bezpečnější rally.

Stahujte – Nové bezpečnostní video s haváriemi

Komentářů celkem: 24
Walach
12. 5. 2009 17:2321
0 0
bruta : Co uděláš až bude chtít nějaká ta hlavohruď stát v nebezpečném místě, hm?smajlík
12. 5. 2009 18:2922
0 0
Tohle je jen dobře zaplacená reklama zadarmo. O účinnosti mám pochybnpsti a to velmi velké. Nepadá to totiž tam,kam to patří....
12. 5. 2009 20:0123
0 0
I s mecírkem se dá souhlasit. Vida ho kluka francouzskýho smajlík
12. 5. 2009 23:0024
0 0
kkk...kdyz uz na to narazis...tam je to porad jeste volnejsi .) asi tam nebylo tolik urazu jako u nas .) asi to bude jezdcemasmajlíksmajlíksmajlík nemaj tam polaky a slovaky .)smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!