Ondřej Plšek - eWRC.cz
2. 3. 2012 13:06 − 3142× − 21

Má Volkswagen zájem o J-M Latvalu?

Německá značka hledá dalšího jezdce k Sebastienu Ogierovi, nehodlá se ale spokojit jen tak s někým.

Ačkoliv je letošní sezona teprve v začátcích, tak příprava Volkswagenu na vstup do mistrovství světa v rally běží již na plné obrátky. Nové VW Polo R WRC má za sebou první kilometry na sněhu a tento týden probíhá intenzivní šotolinový test ve Španělsku. Za volant usedá testovací jezdec Dieter Depping a samozřejmě i Sebastien Ogier. Ten je zatím jediným potvrzeným jezdcem pro příští rok, ale tým již intenzivně shání dalšího špičkového pilota.

"Kris Nissen a já se snažíme najít pro tým nejlepší jezdce," vysvětlit britskému Autosport poradce Volkswagenu Carlos Sainz. "Nehledáme dvojku pro Ogiera, hledáme jiného jezdce. U špičkových týmů tomu tak vždy bylo. Když chcete mít ty nejlepší, tak musíte mít k dispozici vždy více než jen jednoho špičkového pilota." V této souvislosti je zmiňovám další mladý jezdec – Jari-Matti Latvala. Finovi končí po letošní sezoně u Fordu smlouva a byl by tak volný. Server rallye-magazin.de pak rovnou přichází s informací, že dle některých zdrojů se vítěz letošní Švédské rally s německým týmem již na smlouvě dohodl. Uvidíme tedy příští rok v jednom týmu za volantem Pola WRC Sebastiena Ogiera a Jari-Matti Latvalu?

Komentářů celkem: 21
3. 3. 2012 16:0521
0 0
Já hledím,autéčko nepojelo ani jeden ostrý metr ale zbytek rallysvěta se smířil s tím,že bohužel uvidí jen a jen výfuky.Kuci,počkáme si,ono to asi až tak horké nebude.Vzpomeňme např. Toyotu v F1.Co to bylo peněz a prdlačky...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!