30. 11. 2013 10:36 − 3549× − 29

Dani Sordo přechází k Hyundai

Poslední chybějící jezdec tovární sestavy týmu Hyundai bude s největší pravděpodobností Dani Sordo.

Poslední chybějící jezdec tovární sestavy týmu Hyundai bude s největší pravděpodobností Dani Sordo. Podle dobře informovaných španělských zdrojů bude právě on řídit druhý vůz Hyundai i20 WRC na úvodní soutěži Rallye Monte Carlo.

Stejně jako Juho Hänninen se ale nezúčastní všech soutěží v sezóně. Dá se očekávat, že se budou na soutěžích střídat především podle zkušeností a specializace. Právě proto dostane Sordo přednost na Monte Carlu, zatímco Hänninen ve Švédsku. K oficiálnímu potvrzení této informace by mělo dojít v pondělí.

Komentářů celkem: 29
30. 11. 2013 21:0621
0 0
Milin: odkial je info ze Polo zajizdel Depping? Pokial viem sucastou Ogierov zmluvy, ked siel k VW bolo 300 testovacich dni Pola.... + zajizdel ho aj Sainz...a to je uz nejaky majster sveta... nie druha liga
30. 11. 2013 23:5522
0 0
Milíne ty furt mluvís o necem jinym nez ja.. 1) VW s Fabiema byla jina pohadka nez je ted Hyundai 2) Kolik se tam tenkrat v tech Fabiich vystridalo jezdcu bylo pro tovarni slozeni v POLU naprosto nepodstatny a nemelo to pro jeho vyber zadnej vyznam 3) nevzpominam si na pripad, kdy by stridani jezdcu melo nejakej zvlastni prinos.. spis ty bylo vzdycky naopak. Podle me, se akorat dlouhodobym zkousenim ukazalo, ze system - ted jedes ty, za mesic tamhleten, potom mozna nekdo jinej - stoji za h*vno.. Neni to dobry pro jezdce, neni to dobry pro sbirani bodu, neni to dobry ani na testovani auta.. Osobne doufam, ze Hyundai nakonec bude mit stabilni dvojku.. a je mi ukradeny jestli to bude Dani, Juho nebo nekdo dalsi..
30. 11. 2013 23:5523 Upraveno 00:04
0 0
"odkial je info ze Polo zajizdel Depping?": Od začátku testování. Sainz se podle svých slov měl svézt jen příležitostně a zhodnotit pokrok ve vývoji. Ta "hrubá práce"-jezdit mraky kilometrů-byla na Deppingovi a jistě, že hodně jezdil i Ogier.
zzz: Proč by nemohli testovat, když říkají, že budou vyvíjet zcela nové auto pro rok 2015?
Fazzy: Jak už tam někdo píše-VW jel první rok s Fabiema, ONI jedou s WRC-ama. Druhou jel VW s POLEM, ONI pojedou s WRC-em model 2015(a asi už i stabilní sestavou). Alespoň tak to deklarují. Je to jejich přístup-nemyslím, že o tom nepřemýšleli a střílejí naprázdno. Uvidíme, jak to bude fungovat.
1. 12. 2013 08:0624 Upraveno 08:08
0 0
To je čtení tady.. tolik chytrých lidí jsem nevidělsmajlík a hlavně názor na jezdce......smajlík někteří co urážejí jezdce nevyjezděncem a druholigistou by se měli zamyslet nad tím jestli by zajeli líp, protože chytrost na to mají.. nevyježděnec,který za dob Loeba mohl závod vyhrát mě jako nevyježděnec nepřipadá,druholigista stihl v posledních letech víc titulů ve svých třídách než kdokoliv jiný a na vlastní oči můžu říct,že co se týká rychlosti tak je to mazec,navíc jezdí hlavou.. auta nerozbíjí. mít šanci jezdit sezonu s pořádným autem tak by jsme se mohli dočkat zajímavých výsledků... vždyť z druhé ligy přišel Neuville,Meeke,Mikellsen.. je to jen o volném místě,když byly dvě továrny tak v autě nemůžou jezdit dva řidiči,že...smajlík A jsou další, kteří by mohli rally sport zkvalitnit, bohužel není místo a když je tak nejsou peníze..smajlík ... proč hodnotíte stav věci před tím než se ukáže výsledek?
1. 12. 2013 13:0425
0 0
milín60: Je to jejich přístup-nemyslím, že o tom nepřemýšleli a střílejí naprázdno. Uvidíme, jak to bude fungovat....... Přesně tak. Mám takový dojem, že většina zde zapomíná na jejich velmi odlišnou "náturu".
Tudíž jiný přístup, ke stejnému problému. To hlavně neznamená, že to nebude fungovat. Vím o čem mluvím, na rozdíl od mnohých zde jsem s nimi několik let spolupracoval. A to i v oblasti závodních aut, dávno před tím než šli poprvé do WRC........ smajlík
1. 12. 2013 19:1526
0 0
Vidis Dave... jazdcov si si pomylil.. Pre mna je nevyjazdenec Hanninen..v neho dufam lebo mu fandim...a je to zhodnotenie faktu nie urazka. A ten druhy- porovnani s Ogierom druha liga je.
2. 12. 2013 12:3227
0 0
No tak ve srovnání s Ogierem je druhá liga, obávám se, asi každý. Ale Hyundai si z těch volných asi lépe vybrat nemohlo. Ogier, to je jasné, Neuvilla mají, JML také jasné a z dvojice Sordo - Hirvonen bych také asi sáhl po Danim.smajlík Mads je ve výsledcích silně nevyrovnaný, o Žeňovi ani nemluvě
2. 12. 2013 18:4028
0 0
Hyundai si piloty zajistil nejlíp jak mohl...otázka je, jak na tom bude auto, aby stíhaly aspoň fordu. Fakt doufam, že se pletu a že to bude vyrovnaný, ale červ pořád hlodá....smajlík
2. 12. 2013 19:1429
0 0
Zajímalo by mě ,co jsou ty dobře informované španělské zdroje . Hyundai Motorsport dnes popřel zvěsti na Twitteru že Dani Sordo pojede Monte .

Tým podepsal smlouvu jen s Thierry Neuvillem a Juho Hänninenem. Zbytek bude oznámen 10. prosince při prezentaci týmu.

Možná jsou jen naštvaní že ta informace unikla a jenom kalí vodu .smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!