10. 3. 2016 20:29 − 2707× − 1

FreeM Den v Bělé

Špičkovou italskou značku FreeM zastupujeme v České a Slovenské republice teprve druhým rokem.

Špičkovou italskou značku FreeM, výrobce zakázkového sportovního vybavení pro motoristický sport, zastupujeme v České a Slovenské republice teprve druhým rokem. Přesto si k nám a k našemu vybavení již našli cestu špičkoví čeští soutěžáci i špičkové katingové týmy. V letošním roce chceme v budování této značky i nadále pokračovat. Nadešel proto čas ji ještě více zpřístupnit – jak týmům, tak samotným jezdcům.

Proto si dovolujeme si všechny jezdce a zástupce rallye, okruhových, i kartingových týmů, a samozřejmě i fanoušky značky Freem, pozvat tuto sobotu, 12.3.2016, od 10.00 do 16.00 hodin do areálu Motrolandu v Bělé pod Bezdězem. Rádi bychom Vám předvedli kompletní nabídku značky a zodpověděli vaše dotazy stran kompletního zakázkového vybavení posádek a týmů. Součástí akce bude představení zbrusu nové, české mutace webového obchodu Freem a nového webového konfigurátoru kombinéz, který je aktuálně dále vyvíjen.

Nepůjde samozřejmě jen o samotné představení. K vidění budou závodní stroje v různých provedeních – od soutěžních vozů rallye až po off-road vozy. Pokud se budete chtít svézt, budete mít možnost – ať už v klasickém rallye speciálu, tak i v ostrých civilních vozech. K vidění bude i několik posádek, které budou testovat své vozy (mimochodem – máte-li zájem otestovat i Váš vůz, můžete, zbývají nám dvě volná místa – ozvěte se nám na info@freemracing.cz). Rozhodně tedy bude na co koukat a věříme, že společně strávíme příjemnou sobotu.

Naše pozvání na akci přijala i ředitelka exportu společnosti, paní Linda Nardi, která si s Vámi ráda osobně pohovoří o možnostech vzájemné spolupráce.

FreeM je evropským lídrem v souvislosti s výbavou zakázkového vybavení pro motoristický sport – v zakázkových i standardních verzích vyrábíme od FIA kombinéz pro rallye, okruhy a karting, přes kompletně personalizované nehořlavé prádlo s homologovaným potiskem, zakázkovou soutěžní obuv v normě FIA 8856-2000, až po kompletní oblečení vašeho týmu – trička, bundy, mikiny či montérky pro mechaniky. Kompletní výbava týmu od jediné značky, ve vašem specifickém designu.

Přijdete-li na akci jako zástupci rallye, kartingového či okruhového týmu, napište nám prosím s předstihem na info@freemracing.cz, budeme tak pro vás moci připravit catering.

Těšíme se na setkání v Bělé!

Komentářů celkem: 1
XYZ
11. 3. 2016 18:091
0 0
Co takhle příště dát i nějaké foto s tuzemským pilotem, určitě v kárách jich bude hodně ....
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!